רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / רצועות מוקפץ עם נודלס צ'ילי סויה וסילאן

רצועות מוקפץ עם נודלס צ'ילי סויה וסילאן

מוקפץ עם רצועות בשר – נודלס, רוטב סויה, צ'ילי חמוץ מתוק וסילאן. בני הבית אהבו מאוד את המתכון

המוקפץ הכי טעים שיצא לי להכין עד עכשיו! גם עדילי הקצינה שלי אמרה " אמא יצא לך ממש טעים"!

רצועות להקפצה של בשר אדום אדום, עם אטריות נודלס, ירקות חתוכים וברוטב חמוץ מתוק, סויה צ'ילי וסילאן.

 

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג5

 

החומרים להכנה

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג1

 

לחמם שמן בווק ולהוסיף את רצועות הבקר ולהקפיץ
לטגן כמויות קטנות בווק ולאחר מכן להעביר למסננת

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג2

 

לטגן את הבצל ואת השום
להוסיף את הכרוב הקצוץ הגזר החתוך לרצועות והפלפלים החתוכים לרצועות
את הבצל הירוק אפשר להוסיף בסוף לקישוט וטעם

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג3

 

להוסיף את הנודלס (להכין לפי הוראות היצרן)
להוסיף את הסילאן הצ'ילי והסויה
להוסיף את הרצועות המוקפצות ולערבב

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג4

 

אפשר להגיש מיד חם חם

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג8

 

ניתן לפזר בצל ירוק קצוץ לקישוט וטעם

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג5

 

מתכון להכנת רצועות מוקפץ ברוטב סילאן סויה וצ'ילי

 

החומרים להכנה:

1 חבילה של רצועות להקפצה של אדום אדום

חצי כרוב קטן חתוך לרצועות

2 גזרים חתוכים לרצועות

פלפל אדום וצהוב לחתוך לרצועות

1 בצל פרוס לעגולים

2 שיני שום חתוכות

בצל ירוק לקישוט

רוטב סויה

רוטב צ'ילי חמוץ מתוק

סילאן

חבילה קטנה של נודלס (להכין לפי ההוראות שכתובות על השקית )

שמן לטיגון

 

ההכנה:

בווק ( או מחבת ) למזוג 3 כפות שמן ולחמם היטב, להוסיף את רצועות המוקפץ ולטגן עד אשר מקבל צבע אפור, כל פעם להכניס מעט מהרצועות למחבת, להוציא את הרצועות לאחר טיגון למסננת על מנת לסנן את הנוזלים.

לנקות את הווק, להוסיף 3 כפות של שמן ולחמם, להוסיף את הבצל והשום ולטגן בקלילות, להוסיף את הכרוב ולערבב, להוסיף את רצועות הגזר והפלפלים, לערבב, אל דאגה הנפח יורד וזה בסדר.

להוסיף את הסילאן, להוסיף את רוטב הסויה ואת רוטב הצ'ילי חמוץ מתוק, להקפיץ ולטעום.

להכין את הנודלס לפי הוראות היצרן ( להשתמש בכמות קטנה ) להוסיף את הנודלס לתערובת הנמצאת בווק ולערבב, לבסוף להוסיף את רצועות המוקפץ ולערבב. אם חסר מעט טעם תמיד אפשר להוסיף מהרטבים. אם חסר מעט נוזלים אפשרי להוסיף רבע כוס מים.

מתכון טעים ונהדר

=====================================================

מנסים ונפלאות רצועות מוקפץ בסילאן בלוג7

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. אני רוצה לקנות בשר חלק, של אדום אדום לא חלק. האם יש בשר שחתוך ככה לרצועות?

    • היי חגית, כדי לקנות בשר חלק, את צריכה להיכנס לאטליז שמוכר בשר חלק, הם יחתכו לך את הבשר לרצועות דקות דקות שיתאימו להקפצה. אדום אדום יש לו הכשר למהדרין, לא חלק.

השאר תגובה

Scroll To Top