רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / בדיקת מוצרים / רצועות בשר מוקפץ עם ירקות

רצועות בשר מוקפץ עם ירקות

רצועות להקפצה, בשר עגל טרי של אדום אדום, בתוספת ירקות מוקפצים

כנסיינית של תנובה קיבלתי הפעם מוצרי בשר  של אדום אדום, ירקות של סנפרוסט מבית תנובה, כמו גרגרי חומוס ועדשים. מוצרי הבשר הם בעלי ערכים תזונתיים גבוהים ועשירים בברזל ואבץ עם אחוז שומן נמוך. החלטתי להכין ארוחה מפנקת לי ולאישי היקר.

משתפת אתכם במתכון של נתחי בקר מוקפצים עם שלל ירקות והכל טעים טעים.

אדום אדום רצועות בקר עגל מוקפץ וירקות

החומרים לפני ההכנה

אדום אדום רצועות בקר עגל מוקפץ וירקות1

ירקות חתוכים

אדום אדום רצועות בקר עגל מוקפץ וירקות3

הירקות הוקפצו עם מעט שמן בתחתית

אדום אדום רצועות בקר עגל מוקפץ וירקות4

רצועות הבשר להקפצה עם מעט שמן בתחתית
הוספת שום חתוך

אדום אדום רצועות בקר עגל מוקפץ וירקות5

הוספת ירקות מוקפצים לרצועות הבשר

אדום אדום רצועות בקר עגל מוקפץ וירקות6

מתכון להכנת רצועות בקר מוקפצים עם ירקות

מצרכים:
1 אריזת רצועות להקפצה בקר של אדום אדום
4 גלדי שום קצוצים

החומרים לירקות:

2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות

2 קישואים קלופים חתוכים לרצועות

2 גזרים קלופים חתוכים לרצועות

2-3 פטריות שמפיניון חתוכות

גרגרי תירס מבושלים

חופן של כוסברה ופטרוזיליה קצוצים

2 כפות צ'ילי חמוץ מתוק חריף

2 כפות סילאן או רוטב סויה

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

במחבת ווק למזוג מעט שמן ולהקפיץ את הבצל, מעל להוסיף את הגזר ולהקפיץ, להוסיף קישואים פטריות ותירס, לבסוף להוסיף את הכוסברה והפטרוזיליה, להוסיף 2 כפות של צ'ילי חמוץ מתוק, 2 כפות של סילאן או רוטב סויה, להמשיך להקפיץ כמה דקות ולכבות את האש.

אופן הכנת רצועות הבקר:

במחבת למזוג מעט שמן ולהקפיץ את רצועות הבקר, להוסיף את גלדי השום, לערבב עד אשר הבשר נעשה מעט אפרורי, לבשל כ 10 דקות ולכבות את האש.

לאחד בין שתי התערובות ולהגיש.

 

 

 

השאר תגובה

Scroll To Top
-->