רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / רולדת שוקולד עם לב קוקוס

רולדת שוקולד עם לב קוקוס

רולדת שוקולד ממולאת בקוקוס דמוי מרציפן, שמה המקורי של הרולדה הוא נקניק שוקולד. תפתיעו עם מתכון מקסים וטעים

שמו המקורי של המתכון הוא נקניק שוקולד! החלטתי לשנות את השם כי עדי הקצינה שלי אמרה לי שנקניק לא מצלצל יפה עם שוקולד

שתדעו שאצלנו במשפחה מכירים אותו כנקניק שוקולד ולא בשם אחר! אין ארוע משפחתי שלא מבקשים שאכין.

יש לו ביקוש רב למתוק הזה שממולא בקוקוס דמוי מרציפן.

אם תעקבו אחרי ההוראות תצליחו להכין רולדה מושלמת.

 

 

המסת כל חומרי העיסה והוספת הביסקוויטים המרוסקים

עיסת השוקולד המוכנה

חומרי המילוי לפני ערבוב ולב הקוקוס המוכן

הרכבת שתי העיסות- לבן ושחור וגלגול על נייר אפיה

הרולדה מוכנה

 

רולדת שוקולד עם לב הקוקוס:

חומרים לשוקולד:

300 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים

 חצי כוס קקאו

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר

50 גרם שוקולד מריר

חצי חבילת מרגרינה

כפית תמצית רום

 חומרים ללב הקוקוס:

120 גרם פתיתי קוקוס

100 גרם אבקת סוכר

חצי חבילת מרגרינה

20 גרם מרציפן גולמי (לא חובה)

לשים בסיר בינוני חצי כוס קקאו,חצי כוס מים,חצי כוס סוכר,50 גרם שוקולד מריר,חצי חבילת מרגרינה, על אש בינונית עד אשר ימס כל הזמן לערבב לא על אש גדולה.

להוריד מהאש ולהוסיף מעט רום ממש קמצוץ לערבב. את הביסקויטים המפוררים לשים בקערה ומעל לשפוך את השוקולד החם ומיד לערבב עד אשר נעשית עיסה.
לשטח את העיסה מעל נייר אפיה רטוב.להרטיב מעט עם שתי ידיים.
בקערה לשים חצי חבילת מרגרינה, 120 גרם קוקוס,100 גר אבקת סוכר לערבב וליצור נקניק, לשים את נקניק קוקוס מעל השוקולד בקצה שלפנינו ועם נייר האפיה לקפל כמו שטרודל, או עד שנוצר נקניק.

לסגור בצדדים את הנייר כמו מתנה ולהכניס לפריזר.
שימו לב כאשר אנו מגלגלים עם הנייר לשים לב שהנייר לא מתגלגל עם העיסה אלה נשאר בחוץ.

 

בהצלחה!

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top