רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / קונוס קדאיף מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

קונוס קדאיף מוס שוקולד לבן ומסקרפונה

קונוס ותחתיות קדאיף במילוי של מוס שוקולד לבן מענג וגבינת מסקרפונה, תכינו והכי חשוב לשמור על המתכון לחג החנוכה

את המתכון הנהדר והחגיגי הזה קיבלתי מחברתי מאיה דביר לוריא האלופה! כבר מזמן רציתי להעלות מתכון של שערות קדאיף – והנה נכנסתי לדף של מאיה ומצאתי את המתכון הנפלא הזה! הודעתי לה בחגיגיות שאני הולכת לקנות שערות קדאיף ולהכין. כמובן שהקונוסים היפיפיים והטעימים האלה עלו על שולחן חנוכה בהדלקת הנר הראשון, מיותר לציין שקצרתי מחמאות רבות! תודה מאיה מקסימה על מתכון מנצח♥♥♥

חברים יקרים ואהובים♥ המתכון מתאים לכל ימות השנה

%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%a1-%d7%a7%d7%93%d7%90%d7%99%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%9c%d7%91%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%91

 

 

החומרים להכנת הקונוסים

להכניס את השערות לקערה
לפתוח את השערות ולשחרר את הקשרים
למזוג מעל את החמאה המומסת

להוסיף את אבקת הסוכר
לערבב היטב את החומרים עד להטמעה

לשמן את תבנית הקונוסים  או את תבנית השקעים
ללפף את השערות סביב הקונוס
הכי טוב להתחיל מהחלק העבה ולרדת לחוד ולהדק

להניח את הקונוסים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
אפשר להניח בתבנית שקעים

להכניס לתנור לאפיה
הקונוסים יצאו מהתנור זהובים
יש לשחרר מיד את הקונוס מהמתכת

החומרים להכנת הקרם
להקציף את השמנת מתוקה
להמיס את השוקולד והחלב

להוסיף את הקצפת לשוקולד הלבן שהצטנן
להוסיף את המסקרפונה ולערבב בעדינות

לאחר צינון להכניס את הקרם לשקית זילוף עם צנטר פרח
להכניס את הקונוס קדאיף לכוס ולזלף מהקרם

אפשר לקשט עם שבבי שוקולד

אפשר לקשט עם דובדבנים

מתכון להכנת קונוס קדאיף
 
חומרים לקונוס:
300 גרם שערות קדאיף
50 גרם חמאה מומסת
3 כפות אבקת סוכר
קונוסים ממתכת – או לחלופין תבנית שקעים
אופן ההכנה:
מכניסים את הקדאיף לקערה גדולה ופותחים את השערות, מוזגים את החמאה המומסת ואת אבקת הסוכר, מערבבים היטב עד אשר כל החמאה ואבקת הסוכר נטמעים בשערות, שוב פותחים את שערות הקדאיף.
לשמן היטב את השקעים או את הקונוסים בחמאה.
לקחת משערות הקדאיף וללפף סביב הקונוס, מתחילים מהחלק העבה ויורדים למטה אל החוד, מהדקים היטב את השערות ומניחים בשכיבה בתבנית מרופדת בניר אפיה.
אפשר לשמן תבנית שקעים ולהכניס בכל שקע מעט מהקדאיף וליצור דפנות.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות זמן אפיה כ-15 דקות או עד אשר מזהיב.
לאחר שמוציאים את התבנית מהתנור יש לשחרר מיד ובזהירות את הקונוסים מהקדאיף.
אם מכינים בתבנית שקעים להפוך מיד את התבנית ולשחרר את הקדאיף.
יש לקרר לפני שממלאים בקרם.
החומרים להכנת הקרם:
200 גרם שוקולד לבן
1/4 כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1 קופסא של גבינת מסקרפונה
אופן ההכנה:
להניח בקערה את השוקולד השבור, את החלב ולהמיס במיקרוגל בפולסים ולקרר.
להקציף את השמנת המתוקה עד יציבות. להוסיף את השמנת בעדינות לשוקולד ולערבב בתנועות עטיפה.
להוסיף את גבינת המסקרפונה ולערבב בעדינות, להכניס את התערובת למקרר  ל15 דקות לצינון .
להכניס את הקרם לשקית זילוף עם צנטר פרח. להניח את הקונוס בתוך כוס כמו בתמונה ולזלף בקלות.
קישוט:
שבבי שוקולד
דובדבנים מסוכרים
הקונוסים יצאו קריספיים עדינים קרמיים חגיגיים וממכרים.
חג אורים שמח לכולם!
=======================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם.
ואל תשכחו להרשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

וכמובן, אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%a1-%d7%a7%d7%93%d7%90%d7%99%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a1-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%9c%d7%91%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%91

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top