פשטידת ברוקולי שמכינים ממש בקלי קלות.5 מצרכים, 5 דקות הכנה ומכניסים לתנור. מגישים עם סלט
את המתכון לפשטידה קיבלתי לפני שנים מבת דודתי רחל. דיברנו על מאפים ופשטידות ואז היא אמרה שלאלפא (הבת של רחל) יש מתכון נהדר לפשטידת ברוקולי, מיד רשמתי את המתכון המנצח. פשטידה שמככבת בכל ארוחה חלבית, תכינו כי המחמאות לא יפסיקו לזרום.
החומרים להכנת הפשטידה
הביצים המיונז והתבלינים עורבבו
פרחי הברוקולי הונחו בתבנית ומעליהם נמזגה כל התערובת
פיזור של גבינה צהובה מגורדת מעל הפשטידה
הפשטידה לאחר האפיה
מתכון לפשטידת ברוקולי
מצרכים:
שקית ברוקולי קפוא,לשים בקערה לשפוך מים רותחים ולסנן
6 ביצים טרופות
5 כפות מיונז
כפית אבקת מרק פטריות או רגיל בטעם עוף
150 גרם גבינה צהובה
אופן הכנה:
– משמנים תבנית מרובעת ומניחים מעל את פרחי הברוקולי.
– לערבב עם מטרפה את הביצים, המיונז ואבקת המרק ולשפוך מעל פרחי הברוקולי.
– לסיום לפזר מעל 150 גרם גבינה צהובה.
– להכניס לתנור חם ב-180 מעלות ל-50 דקות או עד אשר הפשטידה מזהיבה לגמרי.
בהצלחה ובתאבון.
יהודית נראה טעים במקום המיני יש ההוא אחר תודה
תודה רבה
שמח להשתתף
יהודית שלום , תודה על מתכון מעולה
יש לי שקית של ברוקולי קפוא של סנפרוסט אבל התכולה היא קילו
האם המתכון מתיחס לקילו ברוקולי ? או לאריזות קטנות יותר ?
תודה
היי יעל, תספיק חצי חבילה שזה כמעט 500 גרם, אין צורך ביותר.