רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / פרלין שוקולד עם שקדים גרוסים

פרלין שוקולד עם שקדים גרוסים

פרלין שוקולד ביתי עם שקדים גרוסים – הלהיט החדש שילהיט אתכם, עם שלושה מוצרים בלבד

ממתק כל כך טעים ושוקולדי! ההכנה בקלי קלות , יש בפרלין שלושה חומרי גלם – שוקולד מריר, ממרח נוטלה ושקדים גרוסים קלויים.

אני מאוד אוהבת את הפרלינים! חגיגה של טעמים♥ הכנתי אותם ולקחתי לארוחת שבת אצל אחותי כולם התמוגגו מטעמם. כמובן שאפשר להחליף את הנוטלה החלבית בממרח שוקולד של השחר פרווה.

חברים יקרים שלי♥♥♥ מאחלת לכם סופ"ש נעים וטעים, מלא באושר בבריאות ונחת

12

 

 

המסת שוקולד המריר על בן מרי
הכנסת השוקולד והנוטלה לקערה

המסת כל עיסת השוקולד
הורדה מהאש והוספת השקדים הקלויים

ערבוב כל התערובת
זאת התבנית שמתאימה

הכנסת העיסה לתבנית ולשטח באופן שווה
להכניס את התבנית למקרר

התבנית יצאה מקירור – מקלפים את התבנית
הופכים את הפרלין על קרש

חותכים לריבועים או מלבנים בסכין לחיתוך

מתכון לפרלין שוקולד עם שקדים

החומרים:

300 גרם שוקולד מריר
350 גרם שוקולד נוטלה (הצנצנת הקטנה)
100 גרם שקדים גרוסים וקלויים (6 דקות בתנור חם )
תבנית חד פעמית (הבינונית)

אופן ההכנה:

שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים על בן מרי (סיר עם מים חמים ומעליו קערה חסינת חום ולתוכה מכניסים את השוקולד).

לאחר המסת השוקולד מורידים מהאש ומוסיפים את כל השוקולד נוטלה ומערבבים עד להטמעה.

מוסיפים לתערובת את השקדים הגרוסים ומערבבים.

לוקחים תבנית חד פעמית בגודל בינוני ראו בתמונה, משטחים את כל תערובת השוקולד באופן שווה ומכניסים למקרר להתקשות.

לאחר שלוש ארבע שעות מוציאים את התבנית מהמקרר , הופכים אותה על קרש חיתוך ומקלפים את התבנית.

חותכים את מלבן השוקולד למלבנים קטנים.

מכניסים לקופסה אטומה, ומאחסנים במקרר, להוציא מהמקרר רבע שעה לפני ההגשה (בחורף) בקיץ אין צורך, מיד להגיש.

שווה הכנה ובקלי קלות, מקבלים פרלין כמו בחנויות המתמחות♥

13

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

21 תגובות

  1. תראה כל כך טעים

  2. משגע !
    תודה על היופי הטעים הזה !
    וכמובן , תודה על המתכון השווה !
    ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

  3. תודה יהודית טעיםםםם בטרוףףף מכינה גם אבל עם טחינה ופיצפוצי אורז

  4. היי טובה, בהחלט אפשרי להכין עם טחינה ופיצפוצי אורז

  5. יהודית שלום
    למה הכוונה שקדים גרוסים
    תודה עלח תשובתך אילה

  6. האם הכווונה לשקדים עם הקליפה קלויים וגרוסים או שקדים מולבנים קלויים
    תודה על התשובה אילה

  7. האם הכוונה לשקד עם הקליפה וקלוי או שקד מולבן וקלוי
    תודה על התשובה אילה

  8. שאלה נוספת
    האם הכוונה לשקדים עם הקליפה קלויים וגרוסים או שקדים מולבנים
    אילה

  9. האם אפשר ממרח אחר ?שיהיה פרווה?

  10. יהודית, את מדהימה. המתכונים שלך הכי הכי טעימים ופשוטיפ להכנה . בלי טמפרור . ישר לעבודה. תודה רבה לך!

  11. אפשר לשים במקפיא..לקיצור זמן הכנה? ואם כן כמה זמן?

השאר תגובה

Scroll To Top