רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירועים וסדנאות / פיליפס פסטה מייקר

פיליפס פסטה מייקר

מכונת פסטה פיליפס מייקר – להכנה: קמח, מים וביצה ותוך עשר דקות יש לנו פסטה טריה מוכנה

פיליפס פסטה מייקר – פסטה טריה בבית בעשר דקות הכנה

מכונת פסטה מאפשרת לנו לעשות עוד צעד אחד קדימה לכיוון המזון הטרי, הבסיסי והבלתי מתועש. שימוש במכונת פסטה תואם את המגמה העכשווית של צריכת מזון בסיסי, טבעי ובלתי מעובד, כזה שמכיל רק מה שאנחנו הכנסנו לתוכו.

הפסטה הביתית המורכבת משלושה מרכיבים בלבד: קמח, מים וביצה.
בעזרת טכנולוגיה חדשנית המכונה מערבבת, לשה ומייצרת פסטה בצורות שונות ובטקסטורה מושלמת ב-10 דקות בלבד!

%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%92

מעניין לגלות שערבוב של קמח מכול סוג שנבחר עם מים (או מי ירקות כמו סלק / תרד / אחר), מאפשרת תוך דקות אחדות, ליצר ארוחה משביעה, מזינה ובריאה לכל אחד. מבחר הקמחים שאנו חשופים להם בשנים האחרונות, מאפשר ייצור עצמי מהיר של פסטה המותאמת באופן אישי לכל אחד.

%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%921

  • בסופו של תהליך הפקת הפסטה (שימוש בקמחים שונים – קמח לבן, קמח מלא, קמח כוסמין, קמח ללא גלוטן וכ'ו), אנו מקבלים מוצר בריא, איכותי, מאוזן תזונתית וכזה שמותאם לנו במדוייק.

%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%922

 

פיליפס פסטה מייקר

דגם: HR2355/09

  • להכנת פסטה טרייה במהירות ובלי מאמץ בעזרת 3 מרכיבים בלבד (קמח, מים וביצה).
  • לבחירה בין כמות של 300 גרם או 600 גרם פסטה.
  • לניקוי קל ונוח בעזרת חלקים מתפרקים הניתנים לשטיפה במדיח.
  • ליצירת פסטה בצורת ספגטי, פנה פטוצ’יני ודפי לזניה בעזרת 4 דיסקיות פסטה שונות.
  • לאיחסון נוח בעזרת מקום מובנה במכשיר עבור הדסקיות.

%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%923

 

דפי לזניה נהדרים

%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%924

 

נדיה השפית של פיליפס מייקר

%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%927

 

אכלנו גם מנות של פסטה טעימה

%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a4%d7%a1%d7%98%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%925

 

לפסטה מייקר ארבע דיסקיות שונות בהן תוכלו להכין ארבעה סוגים שונים של פסטה:

ספגטי, פנה, פטוצ'יני ודפי לזניה. כאשר הבצק מוכן והפסטה מתחילה לצאת יש לחתוך אותה באורך הרצוי.לערכה מצורפות שתי כוסות מדידה לנוזל ולקמח. 4 דיסקיות וחותכן.

לניקיון המכשיר: יש לפרק את החלקים ולהכניסם לשטיפה במדיח.

ניתן למצוא בקישור הבא מתכונים ומידע נוסף.

מחיר: 1990 ₪ ניתן להשיג ברשתות החשמל ובחנויות המובחרות.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. אפשר לעשות פסטה ללא גלןטן במכונה??

השאר תגובה

Scroll To Top