רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / עוגת שוקולד לילדים

עוגת שוקולד לילדים

עוגת שוקולד לילדים וגם למבוגרים! העוגה טעימה ושוקולדית, ההכנה פשוטה ובקלי קלות. תכינו ותקבלו מיד מחמאות

עוגת שוקולד לילדים הכי פשוטה והכי טעימה! בלי להפריד ביצים וללא הקצפה, כל ההכנה היא ב 2 קערות ומטרפה בלבד. העוגה התחדשה לה! המתכון מהבלוג הקודם שלי שהיה אחד המתכונים הראשונים והפופולריים.  צילמתי מחדש את כל אופן ההכנה וכן ערכתי  את הפוסט כדי שיהיה לכם נוח וכיף להכין את המתכון.

חברים יקרים♥ מאחלת לכם סופ"ש מהנה טעים ושוקולדי.

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג8

החומרים להכנת העוגה
עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג

בקערה: קקאו שוקולית חצי כוס סוכר וקמח
לערבב את כל היבשים

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג3

בקערה אחרת: 4 ביצים וחצי כוס סוכר
להוסיף את השמן ולטרוף היטב

לטרוף היטב את הביצים הסוכר והשמן
להוסיף חצי מיכל שמנת מתוקה ולטרוף לתערובת חלקה

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג2

להוסיף את תערובת הרטובים ליבשים
לטרוף היטב עד אשר התערובת יוצאת חלקה ומבריקה

התערובת לאחר הטמעה חלקה ונוזלית
למזוג את התערובת באופן שווה ל 2 תבניות אינגליש קייק משומנות

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג4

להניח את התבניות על תבנית גדולה של התנור
להכניס את התבנית לתנור לאפיה

להכין ציפוי לעוגה: גנאש
בקערה להניח שוקולד מריר שבור  לריבועים
בכלי בישול קטן למזוג את מחצית שמנת המתוקה שנותרה ולהביא לסף רתיחה
לאחר שהשמנת רתחה למזוג על השוקולד
להמתין כדקה ולטרוף היטב עד אשר השוקולד חלק ומבריק

למזוג את השוקולד באופן שווה על 2 העוגות
אפשר לשטח את השוקולד עם כף

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג5

תכינו כבר עכשיו
יהיה לכם ממש טעים

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג10

העוגה לאחר חיתוך רכה ושוקולדית

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג11

מתכון להכנת עוגת שוקולד לילדים

החומרים:
1 כוס קמח תופח
חצי כוס שוקולית
חצי כוס קקאו
כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס שמן
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר

אופן הכנת העוגה:

בקערה להניח שוקולית, קקאו, קמח, חצי כוס סוכר ולערבב.

לשבור את הביצים ולוודא שאין קליפה, להניח בקערה בינונית, להוסיף את השמן, להוסיף חצי כוס סוכר ומחצית של מיכל שמנת מתוקה, לטרוף היטב. להוסיף את כל תערובת הרטובים ליבשים ולטרוף עם מטרפה עד אשר כל העיסה יוצאת חלקה ומבריקה.

לשמן 2 תבניות בינוניות של אינגליש קייק, למזוג את התערובת באופן שווה לתבניות.

להכניס את העוגות לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, זמן אפיה כ 35-30

או עד אשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

הכנת הגנאש:

בקערה בינונית להניח את השוקולד השבור. בכלי בישול קטן למזוג את השמנת מתוקה שנותרה ולהביא לסף רתיחה, למזוג את השמנת על השוקולד, להמתין כדקה ולטרוף היטב נקבל שוקולד חלק ומבריק. להניח את העוגות לפנינו ולמזוג עליהן באופן שווה את הגנאש שוקולד, אפשרי לשטח עם כף. לאחר שהתקררו יש להכניס למקרר.

 

עוגת שוקולד ילדים 2 בלוג6

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

12 תגובות

  1. עוגה טעימה ורכה .מכינה אותה המון.

  2. היי יעל, חצי כוס סוכר מוסיפים לקמח לקקאו ולשוקולית, חצי כוס סוכר שניה מוסיפים לביצים וטורפים היטב, לאחר מכן מערבבים את שתי התערובות

  3. היי יהודית , אם אני צריכה להכין עוגה לכיתה במגש מלבני. האם להכפיל כמויות?

  4. האם את הגנאש יש לשפוך על העוגה שהיא חמה?

  5. שלום רב מה הכוונה להכפיל כמויות אם זה 4 ביצים אז 8 ביצים? לתבנית מלבנית בינונית?

  6. היי יהודית יקרה-אם אני מכפילה כמויות ראיתי שרשמת 7 ביצים גדולות אפשר.האם רצוי להקציף קודם את הביצים לקציפה תפוחה בכדי שהעוגה תהיה אורירית יותר? או פשוט אופן ההכנה זהה ל 4 ביצים?אף פעם לא הכפלתי כמויות בעודה.תודה

השאר תגובה

Scroll To Top