רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / בדיקת מוצרים / עוגת ממרח תמרים בחושה

עוגת ממרח תמרים בחושה

עוגת ממרח תמרים שמתאימה לכל ימות השנה, כזאת רכה ועסיסית עם ריח משגע

עוגת ממרח תמרים בחושה כזאת רכה ולחה, קצת מזכירה את עוגת הדבש של ראש השנה אבל עם קקאו שמשדרג את טעמה.

אני חייבת להגיד שהפעם השתמשתי בממרח תמרים  נהדר של חברת " תמר כנרת " הממרח חלק טעים ועסיסי, אהבתי מאוד להכין איתו את העוגה הנהדרת שלי!

חברים יקרים! משתפת אתכם במתכון לעוגה שמתאימה גם לחגי תשרי ובהחלט לכל ימות השנה! באהבה ממני אליכם♥

 

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%926

 

החומרים להכנת העוגה

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%921

 

בקערה ביצים שמן סוכר ממרח תמרים ומיץ תפוזים
לטרוף היטב ולהוסיף את ממרח התמרים

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%922

להוסיף מיץ תפוזים ולטרוף
בקערה נפרדת לערבב את הקמח והקקאו
להוסיף אבקת אפיה, קינמון, סודה לשתייה וקורט מלח ולערבב

להוסיף את תערובת היבשים לרטובים ולטרוף היטב
לשמן תבנית פרח מספר 24 -26 אות תבנית עגולה רגילה
להעביר את כל התערובת לתבנית בצורה שווה

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%923

 

העוגה נאפת בתנור – קצת מתפוצצת באמצע אבל זה בסדר

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%924

 

העוגה לאחר חיתוך

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%927

 

מתכון להכנת עוגת ממרח תמרים

החומרים:

4 ביצים

שלושת רבעי כוס סוכר חום הכהה

שלושת רבעי כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

1 קופסת ממרח תמרים של תמר כנרת

רבע כוס סילאן

1 סוכר וניל

2 כוסות ורבע קמח רגיל

כפית קינמון

2 כפיות אבקת אפיה

כף גדושה של קקאו

חצי כפית סודה לשתיה

קורט מלח

ההכנה:

בקערה שמים את הביצים, אין צורך להפריד, להוסיף את הסוכר וסוכר וניל ולטרוף עד אשר התערובת מתחילה קצת לתפוח, להוסיף את השמן ולערבב, להוסיף את ממרח התמרים ולערבב, להוסיף את מיץ התפוזים, את הסילאן ולטרוף היטב.

בקערה נפרדת לנפות את הקמח ואת הקקאו, להוסיף את אבקת האפיה, את הקינמון, את הסודה לשתייה וקורט מלח, לערבב את תערובת היבשים.

להוסיף את תערובת היבשים ( הקמח וכל השאר ) לתערובת הרטובים ( הביצים ), לטרוף היטב עד אשר נקבל תערובת חלקה והומוגנית.

לשמן תבנית פרח מספר 24 או כל תבנית אחרת עגולה, למזוג את התערובת באופן שווה

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות, משך האפייה 45-50 דקות או עד אשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא מעט לח עם פירורים.

להוציא את העוגה מהתנור ולקרר.

לקישוט:
לפני ההגשה אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר.

מתכון לעוגה טעימה באהבה ממני♥

=========================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם.
ואל תשכחו להרשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

וכמובן, אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a8%d7%97-%d7%aa%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%928

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. לא רשמת כמה ביצים ברשימת החומרים

השאר תגובה

Scroll To Top