עוגת גבינה פירורים | קסם של עוגה
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / מתכוני קינוחים / עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה קרה עם פירורים, כזו שתרעיף עליכם רק מחמאות. טעמה משובח והמראה שלה מקסים

עוגת גבינה פירורים כזאת טעימה שתעשה לכם את השבת! את התחתית ואת הפירורים אופים, מילוי העוגה הוא ללא אפיה במרקם של מוס עדין. אם ברצונכם לקבל מראה חלק לעוגה ופריסה מושלמת, רפדו את דפנות התבנית בשקף,לאחר מכן תמרחו את הגבינה באופן שווה ואת הפירורים תפזרו מעל, הכניסו את העוגה למקפיא לכמה שעות, אפשר לחתוך את העוגה עם סכין רחבה, תתקבל פרוסה מושלמת.

הכינו את העוגה כבר עכשיו או לסופ"ש הקרב ובא, מבטיחה לכם שתקצרו מחמאות רבות.

בהצלחה! ממני שאוהבת אתכם♥

החומרים לתחתית הפירורים

עיבוד כל חומרי הבצק במעבד מזון

הבצק מוכן לפני רידוד ואפיה

הבצק רודד לתבנית האפייה העגולה, ולתבנית קטנה שתשמש לפירורים, ונאפה

חומרי המילוי לתערובת הגבינות

לערבב את סוגי הגבינות יחד

להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל והסוכר

לאחר שאיחדנו את 2 התערובות של הגבינות והקצפת
מרחנו על התחתית את התערובת המוכנה

פיזרנו מעל העוגה את פירורי הבצק ולקירור במקרר עד להגשה

11063215_1080689455290286_1542531281_n

מתכון לעוגת גבינה פירורים משגעת

לתחתית הפירורים:
כוס וחצי קמח
1 כפית אבקת אפיה
רבע כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 חלמונים

אופן הכנה:
– מחממים את התנור ל 180 מעלות
– במעבד מזון לשים קמח, אבקת אפיה, סוכר, סוכר וניל וחמאה. לעבד לתערובת פירורים ולא יותר. בהדרגה להוסיף את החלמונים בלחיצות קצרות עד לקבלת בצק אחיד.
– לשמן תבנית מספר 26 או 24 ולהדק יותר ממחצית הבצק, לתבנית אחרת להדק את יתרת הבצק, יש לאפות בערך כ-20 דקות עד להזהבה ולצנן.

למלית:
2 מיכלי (500 מ"ל) שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
רבע כוס אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת אפשר מסוג נפוליאון 16%

אופן הכנה:
– במיקסר יש להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב, להנמיך את המהירות להוסיף את הגבינות בהדרגה ולערבב בתנועות קלות.

להרכבת העוגה:
– לצקת את תערובת הגבינה על תחתית הבצק האפוי בתבנית העגולה, לשטח יפה.
– לפורר את יתרת הבצק האפוי ולפזר על פני העוגה.
– יש להעביר למקרר לקירור לפחות לכמה שעות.

בהצלחה רבה.

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

12 תגובות

  1. במידה ואין לי מעבד מזון??לגבי העוגת גבינה פירורים

  2. מתכון מדהים ולא קשה ננסה בהמשך ונעדכן אותך

  3. היי יהודית-העוגה ניראת מעולה .
    האם היא נפרסת יציב? והקצפת השמנת המתוקה -על מהירות גבוהה?תודה

    • היי ענת, תודה על המחמאה! העוגה נפרסת יציב מאחר והכנסתי אותה למקפיא לפני הפריסה, עדיף לשים שקף מסביב לתבנית לפני שמרפדים בביסקוויטים ובתערובת הגבינה, זה מקל על שחרור העוגה וגם נותן טקסטורה יפה, כן יש להקציף את השמנת עם האינסטנט לקצפת יציבה. חג אביב שמח

  4. >ודה רבה

  5. היי נראית מדהיםםם
    רציתי לדעת האם חייבים להקפיא לפניי הפריסה?? למעשה השאלה שלי האם היא מספיק יציבה ?? או שהיא רכה מאוד??

  6. היי יהודית-האם צריך להשאיר את העוגה תמיד במקפיא.או רק לאחר שהיא מתייצבת להוריד למקרר?תודה

    • היי ענתי, אפשר להשאיר את העוגה במקפיא עד רבע שעה לפני ההגשה, לא חובה להשאירה כל הזמן, אני מורידה אותה למקרר לאחר שהיא מתייצבת, יש כאלה שאוהבים לאכול אותה קפואה כמו גלידה, אני אוהבת אותה רכה יותר.

השאר תגובה

Scroll To Top