עוגת גבינה בחושה מושלמת | קסם של עוגה
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / עוגת גבינה בחושה מושלמת

עוגת גבינה בחושה מושלמת

עוגת גבינה בחושה מושלמת בציפוי שמנת חמוצה, העוגה שלא מתפוצצת ונשארת בגובה אחיד

עוגת גבינה בחושה מושלמת וטעימה. העוגה אינה מתפוצצת שומרת על גובה יציב ויפה.

כולם מבקשים ממני עוגת גבינה שאין צורך להקציף את החלבונים שלא תתבקע למעלה.

זו העוגה האולטימטיבית מבחינת אופן ההכנה שהוא בקלי קלות .

הכי חשוב העוגה כל כך טעימה ומענגת שאתם תודו לי על מתכון מנצח.

קוראי היקרים! מאחלת לכם סופ"ש נעים חמים וטעים

פירורי הביסקוויטים מוכנים והחמאה מומסת
ערבוב של החמאה עם הביסקוויטים

הפירורים מוכנים להכנסה לתבנית
פירורי הביסקוויט שוטחו בתבנית משומנת

 

 

החומרים למלית הגבינה
הגבינות והסוכר בקערה לערבוב

הביצים והוניל נוספו לתערובת
הקמח נוסף לתערובת ועורבב

 

 

כל חומרי המלית נוספו על תחתית הפירורים והוכנסו לתנור

 

השמנת הסוכר והוניל לציפוי
ערבוב כל חומרי הציפוי

העוגה הוצאה מהתנור                                       למרוח על העוגה את השמנת החמוצה ולהכניס לתנור לאפיה של 5 דקות

 

 

העוגה לאחר הציפוי הסופי

מתכון לעוגת גבינה בחושה מושלמת

 

 

חומרים לתחתית:

 15 יחידות ביסקוויטים פתי בר מפוררים

100 גרם חמאה מומסת
לערבב את הפירורים עם החמאה ולהדק לתבנית משומנת מספר 24.
להכניס לפריזר לכמה דקות עד אשר נכין את המלית.

חומרים למלית:

500 גרם גבינה לבנה 5% (2 קופסאות )
1שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
2 ביצים שלמות טרופות
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קמח רגיל

אופן ההכנה:

בקערה בינונית להכניס את כל חומרי המלית לערבב אפשר עם מטרף
שלא יהיו גושים.

להוציא את התבנית ( מספר 24 )מהפריזר ובעדינות לשפוך את מלית הגבינה מעל.

להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20-25 דקות עד אשר מסביב התערובת טיפה נעשית צהובה והעוגה לא רוטטת.

חומרים לציפוי:
1 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל

לערבב את כל חומרי המלית.

להוציא את העוגה בזהירות מהתנור למרוח מעליה את הציפוי בזהירות ובעדינות, להכניס שוב לתנור בדיוק ל 4-5 דקות לא יותר להוציא מיד מהתנור ולצנן, לאחר מכן להכניס למקרר.

=======================================================================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם.
ואל תשכחו להרשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

וכמובן, אשמח לראות ולקרוא את התגובות, הלייקים וההערות שלכם.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

10 תגובות

  1. הי יהודית מספיק אפיה של 20 דק ? לפני הציפוי כי מנסיון שלי לפחות שעה ? אשמח לתשובה
    איך יודעת שאפשר להוציא אותה

    • היי דנית, את צריכה לבדוק שהעוגה מסביב בדפנות מקבלת גוון זהוב ובאמצע היא לא רוטטת. כל אחד צריך להכיר את התנור שלו , את יכולה להשאיר את העוגה עוד 5 דקות נוספים, אחר כך לצפות אותה עם השמנת החמוצה ולאפות שוב כ 5-7 דקות

  2. למה רוב המתכונים הם לא בתבניות 26 הרי זה גודל סביר של עוגה. איך ומה צריך לעשות כדי להעביר את הכמויות לתבנית 26

    • היי טינה, כמעט את כל העוגות שלי אני אופה בתבנית מספר 26 עגולה, העוגה הזו נאפת בתבנית מספר 24 מאחר ואין בה הקצפה של ביצים ( 2 ביצים ) מה שמתפיח אותה לגובה וגם מעט קמח. תכיני יהיה לכם ממש טעים

  3. מתי לשים צפוי בדך כלל אומרים שהעוגה חמה

  4. הי יהודית…אפשר להכין את העוגה בתבנית 26?
    והאם אפשר להוסיף לציפוי הסופי קינמון?אם כן מה הכמות?

  5. הכנתי לחג ויצאה מעולה!

השאר תגובה

Scroll To Top