רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / מתכוני קינוחים / עוגת גבינה אפויה הכי טובה שיש

עוגת גבינה אפויה הכי טובה שיש

עוגת גבינה אפוייה, הכי טובה שיש, עם ציפוי של קרם וניל שמוסיף לה טעם מעודן ותחתית פריכה של פתיבר

עוגת גבינה אפויה הכי טובה שיש! עם שלוש שכבות מענגות וציפוי של קצפת וניל מעודנת. כל כפית שתכניסו לפה, תרגישו שאתם נהנים ומתענגים ולא רוצים שיגמר.

הקצינה שלי עדילי מאוד אוהבת את העוגה וכמובן מבקשת שאכין אותה לשישי שבת.

אחת העוגות הוותיקות והטעימות. שווה להכין אותה לחג השבועות כי המחמאות יגיעו מהר.

מאחלת לכם סופ"ש נעים טעים ריחני ומתוק.

החומרים לתחתית הפירורים
המסת החמאה

לפורר את הביסקוויטים
הוספת הסוכר

הוספת החמאה המומסת לפירורים
ערבוב תערובת הפירורים

שימון התבנית והכנסת הפירורים
שיטוח תערובת הפירורים בתבנית

החומרים למילוי הגבינה
בקערה גבינה שמנת חמוצה סוכר וסוכר וניל

הכנסת הקורנפלור ואינסטנט פודינג וניל ולבסוף חלמונים
ערבוב כל תערובת הגבינה

התערובת נראית כך לאחר ערבוב
הקצפת החלבונים עם סוכר

הוספת החלבונים אל תערובת הגבינה
בעדינות ולסירוגין

תבנית הפירורים ותערובת הגבינה מוכנות
מזיגת תערובת הגבינה לתבנית

הכנסת תבנית עם מים חמים לתחתית התנור
העוגה מוכנה לפני האפייה

העוגה בתנור נאפת
העוגה נאפתה

החומרים לקצפת
הקצפת מוכנה לאחר הקצפה

הקצפת נמרחת מעל העוגה האפויה
העוגה מוכנה לפני קישוט

לוקחים כף של מרק ועם הצד הקעור שלה מסמנים על הקצפת
העוגה מוכנה להכנסתה למקרר

העוגה לאחר הפריסה

מתכון לעוגת גבינה הכי טובה

חומרים לתחתית (תבנית 26):
10 ביסקוויטים פתי בר טחונים
כף סוכר
50 גרם חמאה מומסת
– לערבב את כל המצרכים היטב.
– לשטח בתבנית 26. אפשר לשטח עם תחתית של כוס או עם כף גדולה, להכניס לפריזר.

חומרים למלית:
2 גבינה לבנה 5% או 9%
1 גביע שמנת חמוצה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
שלושת רבעי כוס סוכר
4 חלמונים
1 שקית סוכר וניל
– לערבב היטב את כל התערובת אפשר עם מטרף.

4 חלבונים שנותרו
רבע כוס סוכר
– להקציף לקצף יציב ומבריק.

– לערבב בתנועות עטיפה את החלבונים למסת הגבינה. ערבוב יתר פוגם.
– להוציא את התבנית מהפריזר ולמזוג  את תוכן המלית על התחתית.
– לאפות בחום של 180 מעלות בשלב התחתון של התנור, לאחר 10 דקות להוריד ל-160 מעלות לעוד שעה לפחות.
– כדאי להניח תבנית עמוקה עם מים רותחים בתחתית התנור, על מנת לשמור על סביבה לחה. לצנן את העוגה .

לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
מחצית החבילה של האינסטנט שנשארה
3/4 כוס חלב
– להקציף לקצפת רכה ולא חזקה.
– לצפות את העוגה לאחר שהתקררה.

– יש להכניס למקרר לפחות למספר שעות.

אחת מעוגות הגבינה הטעימות ביותר ♥

======================================================

 

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

4 תגובות

  1. היי.. הכנתי את העוגה והיא כבר שעתיים בתנור ועדיין לא אפויה, הגיוני? תודה!

השאר תגובה

Scroll To Top