עוגיות תה | קסם של עוגה
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / עוגיות תה

עוגיות תה

עוגיות תה מרוקאיות – עוגיות מכונה פריכות וממכרות שמכינים בקלות ומגישים לצד כוס תה. ניתן להכין בגרסת פרווה או חלבי

עוגיות תה – עוגיות מרוקאיות – עוגיות מכונה. כמה שמות לעוגייה אחת טעימה, פשוטה ומענגת. מאחר ופנו אלי מספר חברים וביקשו מתכון לעוגיות החלטתי לצלם, לרשום מתכון ולהעלות אותו לבלוג.

חברים יקרים שלי! קבלו מתכון מנצח של אחותי ריקי האלופה, אני בחרתי להכין רק חצי מהכמות, זה אומר 500 גרם קמח במקום קילוגרם כמו שכולנו רגילים. גם מהכמות הזו נקבל 70 עוגיות נהדרות וזה די והותר.

שבוע נפלא לכולנו.

החומרים להכנת העוגיות

במיקסר עם וו גיטרה – מכניסים סוכר ומרגרינה (אפשר חמאה) מוסיפים סוכר וניל

מוסיפים את הביצים השלמות                                         מוסיפים את הקוקוס ומערבלים לתערובת חלקה

מנפים את הקמח                                      מוסיפים את הקמח לתערובת שבמערבל

מוסיפים אבקת אפיה ומעבדים לבצק רך וחלק

מכניסים את הבצק למכונה (במכונה יש רצועה מיוחדת) ליצירת עוגית תה

עם סכין לחתוך את האורך הרצוי של העוגיה                              העוגיות בתבנית מוכנות להיכנס לתנור

ראו את המכשיר עם השלבים                                             העוגיות בתנור נאפות

העוגיות הוצאו מהתנור לקירור

הצעת הגשה עם כוס תה

מתכון להכנת עוגיות תה

החומרים:
1 מרגרינה בטמפרטורת החדר (או 200 גרם חמאה)
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 ביצים שלמות
3/4 כוס פתיתי קוקוס
חצי שקית אבקת אפיה (5 גרם)
3 כוסות קמח רגיל + 2 כפות נוספות
 –
אופן ההכנה:
– במעבד מזון עם וו גיטרה, מכניסים סוכר, סוכר וניל, מרגרינה רכה, ביצים ופתיתי קוקוס. מעבדים עד שנוצר מעין קרם. מוסיפים את הקמח המנופה ואת אבקת האפיה ומערבלים עד אשר מקבלים בצק רך וגמיש.
– מחממים תנור אפיה על 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בניר אפיה.
– מכניסים את הבצק לפיה של המכונה המורכב עליה הסרט מתכת שקורץ את העוגיות. מסובבים את הידית עד אשר יוצאת רצועה, חותכים עם סכין לגודל הרצוי, מניחים על ניר האפיה במרווחים שווים.
– אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות, זמן אפיה 15 דקות או עד אשר העוגיות מזהיבות בצדדים ולא יותר.
– יש לקרר לגמרי את העוגיות ורק לאחר מכן מכניסים לכלי אטום.
– עכשיו יש לכם 70 עוגיות טעימות קריספיות ומענגות. לכו להכין כוס תה מהביל , בנתיים העוגיות מתקררות להן.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top