רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / עוגיות שוקוצ'יפס

עוגיות שוקוצ'יפס

עוגיות שוקוצ'יפס טעימות ומענגות, תכינו ואתם מסודרים עם הקפה של הבוקר

עוגיות שוקוצ'יפס, זה השם שנתן להם השף קונדיטור מיכה גינטר מדן גורמה. העוגיות שוקולדיות נימוחות וטעימות.

החלטתי לשתף אתכם במתכון מנצח של עוגיות שוקולד, כאלה שישאירו לכם טעם של עוד. הכינו את העוגיות לשבת הקרובה והכניסו לקופסא אטומה, כמובן לאחר קירור מוחלט. זהו אתם מסודרים לכל השבוע עם דבר מתוק ליד המשקה של הבוקר. מזמינה אתכם להכין את העוגיות עם הילדים! ההכנה היא בקלי קלות.

 

חומרים להכנת העוגיות

בקערה שוקולד וחמאה
להמיס בפולסים במיקרוגל (אפשר על בן מרי) המסה על אדים

במערבל להניח את הביצים והסוכר
להוסיף סוכר וניל ולהקציף לקצף תפוח ובהיר

להוסיף את השוקולד המומס
לערבב עד להטמעה

קמח ואבקת אפיה לסנן
להוסיף את המלח

להוסיף את תערובת הקמח לתערובת השוקולד ולערבב
להוסיף שוקולד צ'יפס

לקצוץ את השוקולד מריר
להוסיף לתערובת ולערבב בעדינות ולא יותר מידי

בתבנית מרופדת בנייר אפיה
לקחת כפית ולהניח תלולית מהתערובת במרווחים שווים ולאפות

לא לנסות להוציא את העוגיות מהתבנית רק עד אשר התקררו

מתכון להכנת עוגיות שוקוצ'יפס
 
החומרים:
220 גרם שוקולד מריר
60 גרם חמאה
2 ביצים שלמות
150 גרם סוכר (שלושת רבעי כוס סוכר (אפשר סוכר חום בהיר דאמררה)
1 שקית סוכר וניל
60 גרם קמח – 2/3 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1 כוס שוקולד צ'יפס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
קורט מלח
אופן ההכנה:
-בקערה להניח את החמאה והשוקולד להכניס למיקרו לכמה פולסים עד להמסה. לערבב את השוקולד עד להטמעה.
-בקערת מערבל להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר וסוכר וניל, עד לקבלת קצף תפוח. להוסיף את השוקולד המומס בכמה פעמים ולערבב.
-לנפות קמח, אבקת אפיה והמלח. להוסיף את הקמח לתערובת השוקולד לערבב עם מרית רק עד להעלמת הקמח ולא יותר.
-להוסיף את השוקולד צ'יפס ואת השוקולד הקצוץ, לערבב פעמיים ודי.
אפיה:
לחמם את התנור מראש על 180 מעלות
-להניח ניר אפיה בתבנית, לקחת כפית רגילה ולהניח תלוליות מהתערובת במרווחים אחת מהשניה,זמן אפיה של 9 דקות ולהוציא, העוגיות יתקשו בחוץ. אין לגעת  לפני שהתקררו.
מהכמות הנ"ל נקבל בערך 30-35 עוגיות טעימות חושניות ומענגות.
 ======================================================
קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. יהודית יקרה.
    צפיתי בך בתוכנית של חיים כהן ,את מדהימה המתכון שהבאת מספר אחד .מאוד מאוד אוהבת את הבלוג שלך ואת המתכונים המצולחים שלך.אוהבת אני את כל המתכונים המדוייקים שלך את כל תהליך הצילום שנותן חשק להיכנס מייד למיטבח.
    יבורכו יידך,אשת חייל
    בהערצה רבה .קרן

    • וואוו, איזה כיף לקבל כאלה מחמאות! תודה רבה רבה לך קרן. אכן היה נהדר להשתתף בתכנית הטלוויזיה הכי טעים שיש עם חיים כהן ורושפלד. גם הפירגון והמחמאות נותנים הרבה כוח להמשיך הלאה ולשתף במתכונים שלי

השאר תגובה

Scroll To Top