רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / עוגיות גרעיני חמנייה שקדים ושומשום

עוגיות גרעיני חמנייה שקדים ושומשום

עוגיות בריאות טעימות וקריספיות, מ 5 מצרכים בלבד. העוגיות נחטפות כמו גרעינים.

עוגיות בריאות כאלה טעימות וקריספיות! החלטתי להוסיף לעוגיות גם גרעיני חמנייה, העוגיה הפכה להיות כזו טעימה וכייפית שקשה להפסיק לנשנש.

ההכנה לא דורשת מאמץ ובקלי קלות, עם 5 מצרכים בלבד ויש לכם עוגיות נשנוש לצד כוס תה. אפשר להחליף את הסוכר בחצי כוס סילאן ללא סוכר, ואז גם הסוכרתיים יכולים להינות מהעוגיה.

חברים יקרים ואהובים! מאחלת לכם יום נעים ושמח עם הרבה אנרגיות טובות.

אני שאוהבת אתכם♥

 

עוגיות גרעיני חמניה שקדים ושומשום בלוג6

החומרים לעוגיות

עוגיות גרעיני חמניה שקדים ושומשום בלוג1

 

בקערה כל החומרים היבשים

עוגיות גרעיני חמניה שקדים ושומשום בלוג2

 

הוספת החלבונים ולערבב היטב

עוגיות גרעיני חמניה שקדים ושומשום בלוג3

לסדר את העוגיות בתבנית במרווחים

 

העוגיות בתנור

עוגיות גרעיני חמניה שקדים ושומשום בלוג4

 

 

לאחר האפייהעוגיות גרעיני חמניה שקדים ושומשום בלוג5

 

מתכון להכנת עוגיות גרעיני חמנייה שקדים ושומשום

החומרים:

200 גרם גרעיני חמנייה

100 גרם שקדים מולבנים פרוסים

150 גרם שומשום ( אפשר שומשום מלא)

חצי כוס סוכר ( אפשר סוכר חום או חצי כוס סילאן)

2 חלבונים ( לבנים )

 

אופן ההכנה:

בקערה מכניסים את גרעיני החמנייה, שקדים מולבנים פרוסים, שומשום וחצי כוס סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים. מוסיפים את החלבונים ומערבבים עד אשר כל העיסה נעשית דביקה.

מחממים תנור אפיה מראש על 180 מעלות, זמן אפיה כ 20-25 דקות עד אשר מזהיב מעט, אפיית יתר פוגמת.

מרפדים תבנית של תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובת בעזרת 2 כפיות קטנות, מורידים על נייר האפיה ומשטחים מעט, לא לעשות גבעה. יש ליצור רווח בין עוגייה לעוגייה. לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות זמן אפייה כ 20-25 דקות או עד אשר מזהיב, לא לייבש את העוגיות.

להוציא מהתנור ולהמתין עד קירור מוחלט. לאחר מכן ניתן להכניס לקופסא אטומה, אם בכלל נשאר משהו באותו מעמד. נחטפות כמו גרעינים.

=======================================================

 

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג

 

עוגיות גרעיני חמניה שקדים ושומשום בלוג7

 

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

4 תגובות

  1. יהודית שלום. האם הגרעינים והשקדים קלויים ? או שצריך לקלות לפני ?

  2. האם צריך להציף את החלבונים?

השאר תגובה

Scroll To Top