רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / בדיקת מוצרים / סלט קפרזה ים תיכוני

סלט קפרזה ים תיכוני

סלט עגבניות שרי בשלל צבעים וגדלים, בתוספת של מלא גודיז, סלט קייצי באווירה ים תיכונית, עם גבינה בולגרית זה הכי טעים שיש

סלט קפרזה ים תיכוני, סלט קייצי וקליל, עם עגבניות שרי בשלל גדלים וצבעים, לפינלה גבינה בולגרית של פיראוס 16% במרקם מעודן, נרשמה התלהבות מהגבינה ומהסלט.

קיבלתי לנסות את הגבינה הבולגרית של פיראוס הטעימה. החלטתי שהכי כיף וטעים להכין למשפחתי היקרה ארוחת ערב קלילה עם רוטב עדין שמתאים לימים החמים האלה. אם תוסיפו את הלחם הקלוי וחתיכות גדולות של הגבינה ומעל תבזקו מעט שמן זית תקבלו רק מחמאות. אחותי רחל כבר לקחה את המתכון, ומה איתכם!

חברי היקרים♥ מאחלת לכם קיץ נעים וטעים, תנסו ותשתפו אותי!

 

 

 

 

החומרים להכנת הסלט

 

לחם דגנים מלא אפוי בתנור עם שמן זית ומעט מלח

 

להוסיף את הרוטב על הסלט

 

להגיש באווירה כפרית ונעימה

 

מתכון להכנת סלט קפרזה

החומרים:

גבינה בולגרית של פיראוס 16% במרקם מעודן

חצי קילו עגבניות שרי מכל הצבעים והגדלים

בצל סגול קטן

5 צנוניות מיני

חופן של זיתים יווניות או קלמטה

4 עלים של בזיליקום

חופן פטרוזיליה קצוצה

5 פרוסות של לחם דגנים חתוך לריבועים

 

לרוטב:

4 כפות מן זית

4 כפות מיץ לימון סחוט טרי

2 כפות חומץ בן יין אדום ( אני השתמשתי בחומץ תפוחים )

שן שום כתושה

מעט מלח

 

אופן ההכנה:

לשטוף את העגבניות, לחתוך לחצאים, לחתוך את הצנוניות לפרוסות דקות, לחתוך את הבצל הסגול לרצועות עדינות,לקצוץ את הפטרוזיליה, לחתוך את הבזיליקום לעלים גסים.

לחתוך  פרוסות של לחם דגנים לריבועים, להעביר לתבנית ולבזוק מעל מעט שמן זית ומלח, להכניס את התבנית לתנור לאפיה, עד אשר נעשה שחום מעט, להוציא ולקרר.

לחתוך את גבינת הפיראוס לריבועים או מלבנים.

בקערה קטנה: להכניס את כל חומרי הרוטב ולערבב.

בקערה גדולה לשים את העגבניות, מעל את הצנוניות החתוכות, הבצל הסגול, הזיתים היווניות,פטרוזיליה ובזיליקום. להניח את הלחם הקלוי על הירקות, למזוג מעל את הרוטב ולערבב עם הידיים קלות, להוסיף את הגבינה הבולגרית ושוב לערבב קלות.

לקחת קערת הגשה יפה ולשים בערמה את הסלט. אפשר להוסיף מלמעלה עוד כמה פיסות של לחם קלוי וגבינת פיראוס .

בתאבון לכולם

 

 

 

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top