רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / ממתק שוקולד פיצוחים

ממתק שוקולד פיצוחים

מרקיז, ממתק שוקולד משגע עם פיצוחים קלויים ושכבת שוקולד לבן מלמעלה

 

מתכון מאוד ישן למרקיז שוקולד, לפני שנים ועוד בתחילת דרכי בפייסבוק  שוטטתי ברשת ומצאתי את המתכון הנפלא הזה.

לראשונה העלתי אותו בבלוג הישן שלי, כמובן שנחל הצלחה מסחררת.

הנה מתקרב אלינו בצעדי ענק חג ט"ו בשבט, ידוע שכולנו אוהבים להכין עוגות ודברי מתיקה בחג הזה על טהרת פירות יבשים ופיצוחים.

רציתי להחזיר עטרה ליושנה ולכן לקחתי את המתכון מהבלוג הקודם שלי לכאן!

מקווה שתכינו ותשתפו אותי ביצירות שלכם!

מאחלת לכולם סופ"ש טעים ורגוע.

ממני שאוהבת אתכם♥

 

 

החומרים להכנת הממתק: אגוזי לוז, שקדים מולבנים ופיסטוקים לקלות בתנור

בסיר בינוני שמים חמאה סוכר ודבש על אש נמוכה, מערבבים עד להמסה

 

 

מוסיפים את הקקאו והחלבה לסיר ולערבב, מכניסים את הפיצוחים לתערובת השוקולד ומערבבים עד להטמעה.

לוקחים 2 תבניות מוארכות נמוכות (אינגליש קייק) ומוזגים לתוכן את התערובת באופן שווה ומשטחים לאחידות. מכניסים למקרר

 

בקערת זכוכית שמים את החמאה החתוכה לקוביות, מוסיפים את ממרח השוקולד הלבן,

ממיסים במיקרוגל בפולסים, מוציאים ומערבבים עד אשר מקבלים תערובת שוקולד חלקה

מוזגים את תערובת השוקולד הלבן לשתי התבניות באופן שווה, מורחים לאחידות

 

 

מכניסים את הממתק למקפיא לפחות לשעתיים להתייצבות, לאחר שמתייצב מחלצים בזהירות את הממתק
מניחים על קרש חיתוך, בעזרת סכין משוננת חותכים לאצבעות יפות או למשולשים

 

השאר תגובה

Scroll To Top
-->