מילקשייק | קסם של עוגה
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / מילקשייק

מילקשייק

מילקשייק צונן ומרענן לימי הקיץ החמים, תכינו עם קישוט השוקולד ותקבלו מחמאות

מה יותר טעים קריר ומענג מאשר מילקשייק – במיוחד בימים חמים אלה.

בפעם הראשונה שטעמתי את המילקשייק היה בביתה של יהודית פזי.

לפני שילדתי את עדי וזה היה מזמן – הייתי בחוג של פיסול רך בבית הלוחם בחיפה

בסוף שנת החוגים החלטנו לערוך מסיבה שהתקיימה בביתה של יהודית פזי, כמובן שהיא הגישה לנו את המילקשייק הטעים והמענג הזה, מיד ביקשתי את המתכון וביקשתי לדעת את שיטת הקישוט עם סירופ השוקולד.

לימים לאחר שילדתי את עדי הגיעו לבקר אותי החברות שלי מהעבודה "מבזק"- ואני רציתי להשוויץ אז הכנתי להן את המילקשייק עם הסירופ המקושט, אחת החברות שאלה אותי מאיפה קנית את הכוסות היפים האלה? הסברתי לה שזה לא הכוסות! זה הסירופ שוקולד.

חברים יקרים החלטתי לשתף אתכם במתכון קל ופשוט של מילקשייק טעים- אין צורך ללכת לגלידריה או בית קפה

אפשר להכין בבית גם עם הילדים.

DSCN8935

 

כוסות להגשה וסירופ שוקולד
לזלף את הסירופ שוקולד בתוך הכוסות בשיטת הציור

להכניס למקפיא עד אשר המילקשייק יהיה מוכן
החמרים להכנה: גלידה , שוקולית , סוכר , חלב וקרחונים

את הקרחונים לרסק
להוסיף את הקרחונים לבלנדר או למעבד מזון

להוסיף את כל תכולת הגלידה
הגלידה בתוך המעבד מזון ומעל הקרחונים

למזוג מעל את החלב הקר
להוסיף את הסוכר

להוסיף את אבקת השוקולית
לטחון היטב במעבד המזון

כך ניראת תערובת המילקשייק
להוציא את הכוסות מהמקפיא

למזוג את המילקשייק לתוך הכוסות המצוירות
למזוג עד קצה השפה

הצעת הגשה- להוסיף לכל כוס קשית צבעונית

מתכון להכנת מילקשייק

החומרים להגשה:

כוסות שקופות מזכוכית

סירופ שוקולד(אפשר לקנות מוכן) אפשר להמיס שוקולד מריר

לקשט עם סירופ השוקולד את פנים הכוס בצורה חופשית ולהכניס למקפיא עד להכנת המילקשייק.

החומרים למילקשייק:

1 קופסה של גלידה בטעם שוקולד (אפשר בכל טעם שאוהבים)

משטח של קרחונים מרוסקים

כוס וחצי של חלב קר

2 כפות אבקת שוקולית

2 כפות סוכר

לטחון היטב במעבד המזון או בבלנדר (עד לריסוק הקרחונים)

להוציא את הכוסות המקושטות מהמקפיא ולמזוג לכל כוס מילקשייק ולהגיש קר.

אפשר להוסיף קשית צבעונית שעוזרת גם ללגימה וגם לקישוט.

כיף להכין ויותר כיף לשתות את המילקשייק הצונן והמרענן.

===========================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top