רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / מוס שוקולד לבן ואפרסק

מוס שוקולד לבן ואפרסק

מוס שוקלד לבן עם פלחי אפרסקים, טעים חגיגי ומתאים לכל אירוע

כשמודיעים לכם ברגע האחרון שעומדים להגיע אורחים -הכי טוב להכין מוס שוקולד לבן בקלי קלות. כדאי להחזיק בבית קופסת שימורי פירות. עוגיות או ביסקוויטים תמיד יש במזווה.

שמנת מתוקה מחזיקים במקרר ליתר בטחון  ושוקולד חובה שיהיה בבית ( למי שאוהב)והנה יש לכם מתכון טעים ושווה בפחות מאמץ ובקלי קלות.

לאחר ההגשה והטעימה האורחים ביקשו את המתכון ואני אמרתי לעצמי מתכון? הרי אני המצאתי את זה ברגע.

אז חברים החלטתי לשתף אתכם במתכון מנצח ברגע. המתכון ישן מהבלוג הקודם שלי!

קוראי היקרים♥ מאחלת לכולם חג סוכות שמח! שנה טובה ומתוקה. אוהבת אתכם♥

 

DSCN9103

 

החומרים להכנת המוס

להמיס את השוקולד הלבן במיקרו
להקציף את השמנת מתוקה עם אבקת הסוכר
לערבב בעדינות את הקצף לשוקולד ולא להפך

לפורר את הבישקוטים ולהניח מעט בתחתית הכוס
לזלף מעט מהסירופ -מעל הפירורים להוסיף מקרם המוס שוקולד
מעל חתיכות אפרסקים

שוב למלא עוד שכבה בקרם שוקולד לבן ומעל חתיכות של אפרסקים

 

אפשר לקשט עם דובדבנים

 

הצעת הגשה בתוספת של דובדבן אמרנה

מתכון להכנת מוס שוקולד לבן ואפרסק
 
12 כוסיות קטנות ושקופות
החומרים להכנת המוס:
10 יחידות בישקוטים
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
1 כף גדושה אבקת סוכר
100 שוקולד לבן
1 קופסא שימורי אפרסקים ( אננס מנגו )
אופן ההכנה:
לפורר את הבישקוטים לפירורים, להכניס לכל כוסית 2 כפיות של פירורים.
לפתוח את קופסת האפרסקים, לקחת את מיץ הסירופ ולזלף מעט מעל הפירורים.
להמיס את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים.
להקציף את 2 מיכלי השמנת מתוקה עם אבקת הסוכר לקצף יציב ורך.
להוסיף את מחצית הקצפת לשוקולד לערבב מעט ולהוסיף את יתרת הקצפת .
יש לערבב עד לקבלת קרם חלק.
עם כפית לקחת מהקרם ולזלף מעל פירורי הבישקוטים (אפשר למלא שק זילוף ולזלף את הקרם בכוסיות).
לחתוך את פלח האפרסקים לריבועים, להניח מעט מעל לקרם ושוב מעל האפרסקים לזלף מעט קרם.
לשכבה האחרונה לפזר מעט מריבועי האפרסקים ומעל לקשט עם דובדבן.
אני קישטתי עם דובדבן אמרנה.
מאחלת לכולם חג שמח והושענא רבה♥
=======================================================
קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות שלכם.

DSCN9104

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

4 תגובות

  1. נראה מדהים וטעים,חג שמח

  2. מקסים ומעורר השראה

השאר תגובה

Scroll To Top