רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / מוס שוקולד טריקולד אישי

מוס שוקולד טריקולד אישי

מוס טריקולד כזה עוד לא טעמתם! עם מעט מצרכים והכנה בקלי קלות, הטעם הכי שוקולדי שיש. אתם חייבים להכין

מוס שוקולד כזה טעים עדיין לא אכלתם! אין אירוע או ארוחה משפחתית שאני לא אכין את המוס טריקולד, יהל הבת של אחי רמי תמיד מחפשת בין הקינוחים את המוס ( אני דואגת לשמור לה בצד )  לדעתי הוא אחד הקינוחים שנחטפים הכי מהר, כי אחרי ארוחה מלוחה או כבדה רוצים לטעום משהו מתוק ושוקולדי והמוס הזה הכי מתאים מכולם, הכי מומלץ בהגשה אישית ויפה.

חברים יקרים!  מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה, סופ"ש טעים ומהנה! חג סוכות שמח. אני שאוהבת אתכם♥

IMG_4718

שלושת השוקולדים מריר חלב ולבן

מכניסים את השוקולדים ואת החמאה לקערות נפרדות
מוסיפים שליש שמנת מתוקה רתוחה לכל אחת מהקערות

תערובת השוקולד מעורבבת
הקצפת מחולקת בין שלושת הקערות

ערבוב עדין של השוקולד עם הקצפת

הכנסת המוס לשקית זילוף אין צורך בצנטר
לחתוך עם סכין את הקצה

לכוסית יכנס מוס שוקולד חלב
אחריו השוקולד המריר, ולבסוף השוקולד הלבן

לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר

מתכון למוס שוקולד טריקולד

חומרים:
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
100 גר' שוקולד חלב קצוץ
100 גר' שוקולד לבן קצוץ
60 גר' חמאה רכה
3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
3 כפות אבקת סוכר
שוקולד מגורר או קקאו לקישוט

אופן ההכנה:

1. מניחים כל שוקולד שבור לקוביות בקערה נפרדת, מוסיפים לכל קערה 20 גר' חמאה.

2. מחממים בכלי קטן 1 מיכל שמנת מתוקה עד סף רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה מלאה, אם יש צורך אפשר לחמם מעט במיקרוגל, לצנן באופן מלא.

3. מקציפים את 2 מיכלי השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים את הקצפת בין הקערות בצורה שווה ומקפלים בעדינות לתערובת חלקה.

4. מכניסים לשקית זילוף את מוס שוקולד החלב  מזלפים מעט בכוס אישית, מזלפים את מוס השוקולד המריר ומעל לזלף את מוס שוקולד לבן ( אפשר לשנות את הסדר לפי רצונכם. )

5. יש לכסות את הכלים בניילון נצמד, להכניס לקירור לפחות ל 6 שעות.

6. אפשר לקשט עם מעט קקאו או שוקולד מגורד( לא חובה) גם ככה זה טעים מאוד.

חג  סוכות שמח ומתוק לכולם♥

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות שלכם.

IMG_4719-001

IMG_3399

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

8 תגובות

  1. המתכון באמת מהיר אבל אין גילטין. האם המקצפות עמידות?

  2. יהודית, קינוח מעולה! וקל להכנה, הכנתי למשפחה וכולם ליקקו את הצלחות, תודה רבה.

  3. היי מירי, איזה כיף לשמוע! אני שמחה שהמוס טריקולד יצא טעים וקיבלת מחמאות! חג פסח שמח

  4. לכמה מנות זה?

  5. נראה מעולה,
    לכמה מנות זה מספיק?

השאר תגובה

Scroll To Top