מוס נוטלה | קסם של עוגה
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / מתכוני חגים / מוס נוטלה

מוס נוטלה

מוס נוטלה מענג המורכב משני מצרכים! ממרח שוקולד נוטלה ושמנת מתוקה, חובה להכין כי נשאר ממנו טעם של עוד

מוס שוקולד נוטלה שמכינה אחותי רחל בכל ארוע חגיגי של המשפחה. אתם יודעים אצלנו במשפחה לכל אחד יש תפקיד בארועים המשפחתיים, כל אחת מהבנות יודעת מה היא צריכה להכין ומידי פעם אחותי רחל משדרגת ומבקשת להכין דבר מסויים וזאת לפי סוג הארוע.

לא מזמן, חברתי סימי התקשרה ושאלה אם בא לי לבוא אליה ליום הולדת ואת מי מהחברים להזמין, אחרי שיחה קצרה הבטחתי שאם יתאפשר לי אני אביא משהו.

טוב, אז הבאתי כמה וכמה משוהים ובניהם היה מוס שוקולד הנוטלה הטעים הזה. כמובן שהוא נגמר תוך 5 דקות ומי שרצה עוד נותר לי רק להגיד שנגמר.

לסימי חברתי היקרה משכבר הימים (אני לא סופרת כי היינו ממש קטנות) ברכות והגשמת כל המשאלות.

החומרים להכנת המוס

המסת הנוטלה במיקרוגל והעברת הנוטלה הנוזלית לקערה

מזיגת מיכל 1 של שמנת מתוקה על הנוטלה
לערבב מיד עד לקבלת שוקולד חלק

2 מכלי שמנת מתוקה מוקצפים ברכות
לערבב עם השוקולד עד ליצירת מוס אחיד

להעביר את כל המוס לכלי ההגשה
השתמשו בקערה או כלי יפים להגשה

אפשר לגרד תלתלי שוקולד ולקשט על המוס

מתכון להכנת מוס נוטלה
 
החומרים:
3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
1 מיכל נוטלה קטן – (350 גרם)
אופן ההכנה:
– להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה יציבה וגמישה, לשים בצד.
– לקחת את מיכל הנוטלה להוריד את הפקק ולהסיר את נייר הזהב המכסה את הקופסא (לא לשכוח). להכניס את מיכל הנוטלה למיקרוגל בערך לדקה וחצי עד לריכוך.
– להעביר את כל השוקולד לקערה גדולה ונקייה, למזוג מעל השוקולד 1 מיכל שמנת מתוקה מהקופסה ולערבב היטב.
– להכניס את הקצפת לתערובת השוקולד בפעמיים ולערבב עד להטמעה. עכשיו אפשר לטעום ולראות כמה המוס מענג וחושני.
– להעביר את המוס לקערה או לכלי הגשה יפה. עדיף מזכוכית שקופה שתהיה אפשרות לראות את יפי המוס הטעים סבבי
בתאבון לכל אוהבי השוקולד והמוסים.
קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

24 תגובות

  1. נהדר מתכון קל וטעים. תודה שבת שלום.

  2. אמה עפרוני

    כל מתכון של יהודית המקסימה מעדן מלכיםםם תותחית על, יישר כח מתוקונתתת

  3. ממש טעיםםםםם תודה לך

  4. אני מוסיפה מעט ברנדי ממש משדרג את המוס.

  5. אני עושה את זה שנים עם 2 שמנת מתוקה ונוטלה אחת.מקציפים את השמנת ואני עושה עם צימחית הרבה יותר טובה מהחלבית ואחר כך מערבלת עם נוטלה.מעבירה לכלי פיירקס או לתבנית עם שקעים ומקפיאה מעדן.אפשר לשים בתחתית ביסקוטים כאשר מרטיבים אותם במעט חלב לפזר
    אגוזים או כל דבר טעים אחר אין סוף אפשרויות לבסיס הזה

  6. האם אפשר להשתמש בשוקולד השחר ?

  7. אין מילים. כל כך טעים וכל כך קל. האם קצפת ריץ פרווה תיתן תוצאה דומה?

  8. לאיזה כמות של גביעים המתכון ?

  9. יהודית
    אפשר לאוסיף גם שוקולד מריר מומס
    ואם כן איזה כמות?

  10. היי יהודית, חג שמח לך ולבני משפחתך! אני רוצה להוסיף נשיקות למוס ומצד שני לא רוצה שיצא מאד מתוק. מה עושים?

  11. הי יהודית , נשמע מעולה … רציתי לקרר את המוס לפני הגשה ורציתי לשאול מה הזמן הרצוי לפי דעתך ?
    (גם מה הזמן המקסימלי)

  12. הי יהודית , רציתי להקפיא את המוס כדי להגישו קר , כמה זמן ניתן להקפיאו?
    תודה ויום נעים

השאר תגובה

Scroll To Top