4 סוגי תערובות להכנת לחם, של המותג "מאסטר שף" אליהן צריך רק להוסיף מים והתוצאה: לחם טרי וריחני באפייה ביתית
הוזמנתי לערב השקה של תערובת קמחים, תערובת להכנת לחם ביתי בקלות של המותג הקולינארי "מאסטר שף".
החברה מציעה 4 סוגי תערובות ללחמים שמכינים מקמח (1 ק"ג) אליו צריך להוסיף רק מים ולהכין 2 ככרות לחם. כל מה שצריך זה להעביר את תוכן התערובת לקערה להוסיף מים פושרים לפי הכמות שמצוינת על גבי האריזה, ללוש במשך 7-6 דקות, עדיף במיקסר ולהתפיח.
אני מתכוננת לסדנת הלחמים
הלחם נפרס
התכבדנו וגם ניסינו את "לחם הבית" על ארבעת סוגיו
קיימים 4 סוגי תערובות
המותג מאסטר שף משיק 4 סוגי קמחים להכנת 4 סוגי לחמים:
• תערובת להכנת לחם כפרי עם גרעינים – מכילה קמח חיטה מלאה ועשירה בגרעיני חמנייה, פשתן ושיבולת שועל.
• תערובת להכנת לחם שיפון – מכילה כ- 50% קמח שיפון.
• תערובת להכנת לחם עם גרעיני חמניות- מכילה 20% גרעיני חמנייה.
• תערובת להכנת לחם בסגנון איטלקי עם חיטת דורום- מכילה חיטת דורום משובחת ונבט חיטה.