לחם הבית: תערובות קמחים להכנה ביתית | קסם של עוגה
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירועים וסדנאות / לחם הבית: תערובות קמחים להכנה ביתית

לחם הבית: תערובות קמחים להכנה ביתית

4 סוגי תערובות להכנת לחם, של המותג "מאסטר שף" אליהן צריך רק להוסיף מים והתוצאה: לחם טרי וריחני באפייה ביתית

הוזמנתי לערב השקה של תערובת קמחים, תערובת להכנת לחם ביתי בקלות של המותג הקולינארי "מאסטר שף".

החברה מציעה 4 סוגי תערובות ללחמים שמכינים מקמח (1 ק"ג) אליו צריך להוסיף רק מים ולהכין 2 ככרות לחם. כל מה שצריך זה להעביר את תוכן התערובת לקערה להוסיף מים פושרים לפי הכמות שמצוינת על גבי האריזה, ללוש במשך 7-6 דקות, עדיף במיקסר ולהתפיח.

מאסטר שף לחם הבית בלוג4

אני מתכוננת לסדנת הלחמים

מאסטר שף לחם הבית בלוג1

הלחם נפרס

מאסטר שף לחם הבית בלוג2

התכבדנו וגם ניסינו את "לחם הבית" על ארבעת סוגיו

מאסטר שף לחם הבית בלוג6

קיימים 4 סוגי תערובות

מאסטר שף לחם הבית בלוג

המותג מאסטר שף משיק 4 סוגי קמחים להכנת 4 סוגי לחמים:
• תערובת להכנת לחם כפרי עם גרעינים – מכילה קמח חיטה מלאה ועשירה בגרעיני חמנייה, פשתן ושיבולת שועל.
• תערובת להכנת לחם שיפון – מכילה כ- 50% קמח שיפון.
• תערובת להכנת לחם עם גרעיני חמניות- מכילה 20% גרעיני חמנייה.
• תערובת להכנת לחם בסגנון איטלקי עם חיטת דורום- מכילה חיטת דורום משובחת ונבט חיטה.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top