רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / כדורי שוקולד

כדורי שוקולד

כדורי שוקולד רכים ונימוחים, מתחסלים במהירות
גם הקטנטנים מאוד אוהבים
מתכון מנצח שתמיד קוצר מחמאות

כדורי שוקולד מושלמים וטעימים, המתכון הוא של אחותי רחל האלופה.

דודי בכורי שלי מאוד אוהב את כדורי השוקולד, אפשר להגיד שהוא גדל עליהם.

ההיסטוריה חוזרת על עצמה, גם יהלי נכדי בנו של דודי מאוד אוהב כדורי שוקולד.

המתכון הוא מיוחד ובלתי רגיל, מודה שאינו דומה לכל המתכונים, תקראו בקפידה ותכינו.

מבטיחה הצלחה מסחררת.

הכנת החומרים                            הכנסת המרגרינה הקקאו המים והסוכר לסיר בישול

המסת התערובת                                                     לאחר ההמסה

 

הוספת החלמונים לתערובת                                        החלבונים לפני ההקצפה

החלבונים לאחר הקצפה עם סוכר                       הוספת החלבונים לתערובת השוקולד

 

ערבוב התערובת                                                   הוספת פירורי הביסקוויטים

התערובת לאחר ערבוב                                 התערובת לאחר הכנסתה לקערה ולמקרר

 

 

גלגול כדורי השוקולד וטבילתם בקוקוס

מתכון לכדורי השוקולד:

 

חומרים:

300גרם ביסקוויטים פתי בר מפוררים
1חבילה מרגרינה (אפשר 200 גרם חמאה)
3 כפות קקאו
כוס סוכר
רבע כוס מים
3 ביצים מופרדות
קוקוס לקישוט

אופן ההכנה:

-בסיר בינוני שמים מרגרינה חתוכה לקוביות, קקאו , חצי כוס סוכר, ורבע כוס מים
על להבה בינונית ממיסים את כל התערובת עד אשר נוצר קרם חלק, לכבות את הלהבה.להוסיף את החלמונים ולטרוף מיד לתערובת חלקה.

-להקציף את החלבונים וכאשר נוצר קצף להוסיף את מחצית כוס הסוכר ולהקציף עד יציבות.להוסיף את קצף החלבונים לתערובת השוקולד ולערבב בעדינות , לבסוף להוסיף את הביסקוויטים המפוררים ולערבב . להעביר לקערה ולכסות בניילון נצמד.
להכניס את קערת השוקולד למקרר לקרור עד למחר.

– לאחר קרור, להכין צלחת עמוקה עם פתיתי קוקוס, לכדרר מתערובת השוקולד כדורים ולטבול בקוקוס.

יש להכניס לקרור , נשמר מעל עשרה ימים במקרר .

כדורי שוקולד נהדרים וטעימים ,כדאי להשקיע.

 

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top