רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / כדורי שוקולד של יהלי

כדורי שוקולד של יהלי

כדורי שוקולד משלושה מצרכים בלבד, ההכנה בקלי קלות, תכינו עם הילדים הקטנים

את כדורי השוקולד הטעימים האלה הכנתי בפעם הראשונה לכבוד יום ההולדת ה- 3 של  יהלי נכדי היקר.

מתכון עם שלושה מרכיבים בלבד: שוקולד מריר, שמנת מתוקה וביסקוויטים פתי בר. כדור שוקולד שכל ילד קטן יתענג עליו. ובל נשכח את הסוכריות הצבעוניות שתמיד קורצים לקטנטנים האלה.

הכנתם קלה מאוד, הפרגון מצד הילדים והמבוגרים גדול.

את המתכון קיבלתי מחברה כאשר השתתפתי בקורס צילום ב "כתום צלמים" – במסיבת הסיום של הקורס היא הביאה את כדורי השוקולד ואני התאהבתי!

חברים יקרים ♥ מאחלת לכולם סופ"ש נעים ושוקולדי.

ליהלי היקר שלי סבתא יהודית אוהבת אותך מאוד.

החומרים להכנת כדורי השוקולד

לאחר שהשמנת רתחה למזוג על השוקולד ולערבב
הביסקוויטים במעבד מזון הפכו לפירורים

מוזגים את תערובת השוקולד על הביסקוויטים
לערבב היטב עד להטמעה

לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה
להרטיב את הידיים וליצור מהעיסה כדורים

להכין צלחת עם סוכריות צבעוניות
לטבול את הכדורים בסוכריות

אפשר לקשט את הכדורים עם מזרה שוקולד

מתכון להכנת כדורי שוקולד

החומרים:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
300 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים ( פס אחד של 250 גרם ועוד 7 ביסקוויטים)
לקישוט: אפשר לבחור
סוכריות צבעוניות
סוכריות שוקולד (מזרה שוקולד)
פתיתי קוקוס
מקבלים 30 כדורי שוקולד
אופן ההכנה:
– להכניס את הביסקוויטים למעבד מזון ולרסק , להעביר את פירורי הביסקוויטים לקערה נקיה.
– בקערה נפרדת מכניסים את השוקולד השבור לקוביות. בסיר קטן או קלחת מוזגים את השמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה, שופכים את השמנת על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים במטרפה עד לקבלת שוקולד מבריק.
– למזוג את תערובת השוקולד (גנאש) על פירורי הביסקוויטים ולערבב היטב. לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.
– להרטיב את הידיים ולקרוץ עיגולים מתערובת השוקולד, לגלגל את הכדורים ולטבול אותם בסוכריות צבעוניות.
אפשר לבחור בכמה סוגים של קישוט: כמו סוכריות צבעוניות , פתיתי קוקוס, פתיתי שוקולד ואפילו להמיס מעט שוקולד ולזלף מעל.
הפעם החלטתי לשתף אתכם במתכון טעים וקל, שישי בפתח והכי שווה לקנח עם משהו שוקולדי. באהבה ממני ♥
קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות שלכם.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

10 תגובות

  1. מה זה הלבן בכדורי שוקולד שחתוך קוקוס?

  2. איך מכינים את הרולדה הנ"ל ( עם הביסקויטים והקוקוס באמצע ) ?

  3. האם אפשר במקום שמנת מתוקה לשים שמנת לבישול?(מטעמי דיאטה…)

  4. ערב טוב לאה, לדעתי שמנת לבישול היא מלוחה, הטעם של כדורי השוקולד לא יהיה מתוק

  5. האם אפשר להחליף את השמנת בחלב?

השאר תגובה

Scroll To Top