רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / בדיקת מוצרים / חצ'אפורי עם בצק עלים ממולא בבטטה תפוחי אדמה וברוקולי

חצ'אפורי עם בצק עלים ממולא בבטטה תפוחי אדמה וברוקולי

סירות חאצ'פורי מבצק עלים, במילוי של פירה בטטה ותפוחי אדמה, באמצע יש לנו הפתעה של ברוקולי

במסגרת ההתנסויות עם מוצרים חדשים! קיבלתי מוצר של מעדנות, בצק עלים מרודד מופחת שומן. הרבה זמן חשבתי להכין סירות חאצ'פורי מבצק עלים וזו הייתה הזדמנות פז.  מילוי הסירות בפירה בטטה ותפוחי אדמה ועם ברוקולי להפתעה – היו מנצחים והוציאו קריאות התפעלות מכולם. המנה התאימה בדיוק לארוחה הבשרית של יום שישי. הבצק נהדר ותענוג לעבוד איתו.

מי שמעוניין להכין את הגירסה החלבית: ישים בקערה גבינה צהובה מגוררת או כל גבינה קשה שיש לכם בבית, גבינה בולגרית מגוררת וביצה, לערבב הכל ביחד לתקן תיבול עם מלח ופלפל ולמלא את הסירות באותו אופן שרשמתי.

מאחלת לכולם עשייה טעימה ומהנה♥

 

 

החומרים להכנה

לערבב את חומרי המילוי
לחלק את בצק העלים לריבועים
להניח על כל ריבוע כף גדושה של פירה

לסגור כל רבוע בקצוות ולשוות לו מראה של סירה
להניח באמצע תפרחת ברוקולי
למרוח בביצה טרופה

 

להכניס לתנור לאפיה

מתכון להכנת חאצ'פורי בטטה תפוחי אדמה וברוקולי

החומרים:

1 חבילה בצק עלים מרודד מופחת שומן של מעדנות

1 בטטה גדולה מקולפת

2 תפוחי אדמה מקולפים

1 בצל בינוני

2 כפות שמן

תפרחת של ברוקולי

מלח ופלפל שחור לטעם

ביצה למריחה ( הטבעונים יכולים להשתמש בשמן ולמרוח על הסירות מסביב)

מי שמעוניין בגירסה החלבית: יערבב גבינה צהובה מגוררת עם גבינה בולגרית, 1 ביצה טרופה לערבב היטב, למלא במקום הפירה.

אופן ההכנה:

לחתוך את את תפוחי האדמה ואת הבטטה לריבועים, לשלוק בסיר עם מים רותחים עד לריכוך, לסנן ולרסק לפירה.

לקצוץ בצל ולטגן עם 2 כפות שמן עד לריכוך והזהבה קלה, לערבב את הפירה עם הבצל, להוסיף מעט מלח ופלפל שחור לטעם.

לקחת 2 תפרחות של ברוקולי ולשלוק במים רותחים כ5 דקות, לסנן ולשפוך מעל מעט מים קרים, לסנן שוב ולקרר.

אופן הביצוע:

לפרוס את בצק העלים, לחתוך בקו ישר מלמעלה למטה ושוב בקו ישר לרוחב, נקבל ריבועים, למלא כל ריבוע בכף גדושה של פירה

לקחת את הקצוות מצד אחד ולחבר אותן, לקחת את הקצוות מהצד השני ולחבר אותן, נקבל צורה של סירה, להניח באמצע הסירה תפרחת של ברוקולי, להכניס את הסירות לתבנית מצופה בנייר אפיה, למרוח כל סירה בביצה טרופה

לחמם את התנור מראש על 180 מעלות, להכניס את התבנית לאפיה של 20-25 דקות או עד אשר הבצק מזהיב.

הכנתי ביום שישי – סירות "החאצ'פורי נזללו מיד" נרשמה התלהבות.

בתאבון לכולם♥♥♥

======================================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. כדאי לרשום כמה מנות יוצא מהמתכון המוצע

  2. היי מזל, מהכמות הזו יצאו לי 10 חצ'אפורי

השאר תגובה

Scroll To Top