רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / גליליות וופל במילוי גנאש מוקצף

גליליות וופל במילוי גנאש מוקצף

גליליות וופלים ממכרות, במילוי של גנאש מריר מוקצף ושוקולד מתפצפץ בצדדים, תכינו ותפתיעו את כולם

גליליות וופל ממולאות בקרם משגע! אם אתם רוצים קינוח זמין! תכינו את הגליליות האלה ותהיו מסודרים כשהאורחים יגיעו. הפתעות כולם אוהבים נכון! תוציאו את הגליליות מהמקפיא תניחו בצלחת הגשה ותקבלו קינוח ששווה מיליון דולר, למי שלא אוהב אותם קפואים אפשר להפשיר 5 דקות לפני ההגשה.

ניתן לקנות את גליליות הוופלים בכל הסופרים וכן בחנויות המתמחות בדברי אפייה.

חברים יקרים♥ מתכון מנצח ממני אליכם באהבה.

%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%95%d7%a4%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%92%d7%a0%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%a6%d7%a32

 

 

לזלף לתוך הוופלים את הגנאש המוקצף ולהכניס למקפיא
בצלחת קטנה ועמוקה להמיס את השוקולד המריר
להוציא את הוופלים מהמקפיא ולטבול בשוקולד משני הצדדים

%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%95%d7%a4%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%92%d7%a0%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%a6%d7%a33

 

לאחר שהשוקולד התמצק להכניס את הוופלים בעמידה לתוך הקופסא העגולה
לסגור את הקופסא עם המכסה ולהכניס למקפיא

%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%95%d7%a4%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%92%d7%a0%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%a6%d7%a35

 

מתכון להכנת גליליות וופלים במילוי גנאש מוקצף

חומרים:

2 קופסאות של גליליות בכל אחת יש 20 יחידות

2 מיכלי שמנת מתוקה סה"כ 500 מ"ל

200 גרם שוקולד לגנאש

100 גרם שוקולד לקישוט

1 כף שמן

אופן ההכנה:

בקערה בינונית מכניסים 200 גרם שוקולד מרירי שבור לקוביות.

מביאים לסף רתיחה 1 מיכל של שמנת מתוקה 250 מ"ל, למזוג את השמנת על השוקולד ולחכות דקה, לאחר מכן לערבב היטב עם מטרף עד אשר נקבל שוקולד אחיד ומבריק.

לקרר את הגנאש, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר, לאחר לילה או מספר שעות להוציא ולהוסיף 1 מיכל של שמנת מתוקה שנותרה ולהקציף לאט בזהירות ובעדינות, עד אשר נקבל קרם מוקצף עדין, להכניס את הקרם לתוך שק זילוף עם צנטר פרח או רגיל, לזלף לתוך הגליליות מעט מהקרם, להניח בעמידה בתוך הקופסא ולכסות עם המכסה, להכניס בנתיים למקפיא.

להמיס במיקרוגל בפולסים 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות, לאחר מכן להוציא ולערבב היטב עד להמסה מוחלטת, להוסיף לשוקולד המומס 1 כף שמן ולטרוף היטב. (חשוב שקיבולת הצלחת תהיה קטנה ועמוקה כמו קערית קטנה).

להוציא את הוופלים מהמקפיא ולטבול אותם משני הצדדים בשוקולד המומס, להניח על נייר אפיה עד אשר השוקולד יתמצק. לבסוף להכניס את הגליליות בצורת עמידה לתוך הקופסא, לאחסן במקפיא עד להגשה, מי שלא אוהב אותם קפואים יכול להוציא 5 דקות לפני ההגשה.

תנסו ותתאהבו♥

=======================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם.
ואל תשכחו להרשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

וכמובן, אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%95%d7%a4%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%92%d7%a0%d7%90%d7%a9-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%a6%d7%a38

 

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top