רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אירועים וסדנאות / גבינות סימפוניה חדשות של שטראוס

גבינות סימפוניה חדשות של שטראוס

מתכון מעולה לפטריות ממולאות בגבינה, פירורי לחם, שמן זית וגבינה צהובה שנמסה באפייה. כל כך פשוט וכל כך טעים

הוזמנתי להשקה של גבינות סימפוניה חדשות של שטראוס – סדרת גבינות במרקם שמנת, המשלבות טעמים ומרקמים ב 5% בלבד.

  • סימפוניה זכרונות מבנגקוק –   ג'ינג'ר מסוכר, בצל ירוק ופלפל צ'ילי גרוס בטעם למון גראס.
  • סימפוניה סמטאות השוק- בשילוב עדשים שחורות, פלפל קלוי, כמון ולימון.
  • סימפוניה ערב בפריז- ריבת בצל ביין אדום בתוספת שברי פולי קקאו.

ההשקה התקיימה בקונספט חדש של EatWith בתל אביב.

שטראוס גבינות סימפוניה חדשות

שטראוס גבינות סימפוניה חדשות1

שטראוס גבינות סימפוניה חדשות2

שטראוס גבינות סימפוניה חדשות3

שטראוס גבינות סימפוניה חדשות4

לאכול בבתים של אחרים

יש אנשים שלא אוהבים לצאת לאכול במסעדות, הם מעדיפים אווירה של בית. מיזם "Eat With" מציע להם בדיוק את הפתרון.
אנשים שאוהבים לאכול באווירת בית מתארחים בבתים של אנשים שאוהבים לבשל, וכמה שיותר אנשים – כך יותר טוב.

שטראוס גבינות סימפוניה חדשות5

יש אנשים שנבהלים מהרעיון לארח הרבה אנשים לארוחת ערב, ויש אנשים שלגביהם ההיפך הוא הנכון. אלו הם בשלנים שהחיים החברתיים שלהם מתנהלים סביב שולחן אוכל גדול, הדלת תמיד פתוחה וכל השכונה נכנסת לטעום. אנשים שהרעיון לארח בביתם 17 אנשים שהם אינם מכירים, פותח אצלם מעיינות של חדווה קולינרית.

שטראוס גבינות סימפוניה חדשות6

התארחתי יחד עם בלוגרים ועתונאים באחת הארוחות המגניבות והטעימות שאכלתי. זה קרה בבית של אופיר ורועיקי החייכנים והמוכשרים. אופיר ורועיקי מארחים בביתם במסגרת מיזם שנקרא  EatWith. ממליצה לכם להגיע עם החברים הטובים והמשפחה ולהנות.

אחרי שניסיתי את הגבינות החלטתי להכין איתן מתכון קל ופשוט אבל טעים מאוד. ממליצה גם לכם להכנס למטבח ולהכין.

מתכון להכנת פטריות ממולאות עם גבינת סימפוניה, שמן זית, פירורי לחם וגבינה צהובה

IMG_6095

IMG_6098

IMG_6103

IMG_6104

IMG_6114

12772985_1325555860803643_1651666844_o

 

מתכון להכנת פטריות ממולאות

החומרים:

סלסלת פטריות שמפניון

שמן זית

2 קופסאות של גבינות סימפוניה

פירורי לחם דקים

גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה:

לנקות את הפטריות ולהוריד את הרגל, להניח את הפטריות בתבנית עם החור כלפי מעלה, למלא בגבינות סימפוניה בעזרת כפית, לזלף שמן , לפזר פירורי לחם מעל הפטריה ולבסוף גבינה צהובה מגוררת. מי שאוהבת יותר מלח ניתן לפזר מעט מעל לפטריות.

להכניס את התבנית לתנור לאפיה של 40-45 דקות או עד אשר הפטריות מתבשלות ומזהיבות.

בתאבון לכולם

 

 

 

 

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

2 תגובות

  1. נפלא גם אני אוהבת בבית.
    תודה יהודית על השיתוף

השאר תגובה

Scroll To Top