ביסקוטי כאלה טעימים ופריכים! עם אגוזי מלך, אגוזי פקאן, שקדים ואגוזי לוז. לטבול אותם בכוס קפה או קפוצ'ינו ולהרגיש שאנחנו באיטליה
עוגיות ביסקוטי- באיטלקית פירוש המילה, אפויות פעמיים. הבצק עשיר בסוגי אגוזים ושקדים ובזמן החיתוך מתקבל מראה מקסים! הכי כייף לטבול את הביסקוטי בתוך כוס קפה או קפוצ'ינו ואפילו בכוס תה, להכניס לפה ולהרגיש את העוגייה אט אט נמסה.
מסוג העוגיות שמתחסלות במהירות וזאת בגלל הטעם המעודן והפריכות.
החלטתי לשתף במתכון כדי שגם אתם תהנו בסופ"ש מעוגיות טעימות ומענגות.
מאחלת לכולם סופ"ש נעים ושבת שלום ומבורך♥♥♥ ממני שאוהבת אתכם
החומרים להכנת העוגיות
לקלות את הפיצוחים 5 דקות בלבד בתנור חם
בקערה קמח מנופה
להוסיף אבקת אפייה סוכר וסוכר וניל וקורט מלח ולערבב
להוסיף גרירת תפוז ואת כל האגוזים והשקדים ולערבב
להוסיף את הביצים הטרופות ו 2 כפות מים וללוש לבצק דביק
ליצור מהעיסה צורה של ככר לחם בעזרת ידיים רטובות
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס לתנור לאפייה
הביסקוטי לאחר האפייה לאחר קירור
להניח על קרש חיתוך ולפרוס בעזרת סכין לחם
לאחר שפרסנו את הכיכר – יש להניח את העוגיות על רשת של התנור
להכניס שוב לתנור לאפיה קצרה ולייבוש
מתכון להכנת ביסקוטי
החומרים ל 29-28 עוגיות:
כוס וחצי קמח מנופה כוס מידה (200 גרם)
1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
חצי כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
מעט גרירת תפוז (אל תוותרו)
קורט מלח
2 ביצים L גדולות
200 גרם תערובת של אגוזי מלך, פקאנים, אגוזי לוז ושקדים ( לקלות בתנור מחומם 5 דקות)
2 כפות מים
אופן ההכנה:
בתבנית תנור, להניח את כל האגוזים והשקדים, לקלות בתנור שחומם מראש כ – 5 דקות
להוציא מיד מהתנור ולהעביר לצלחת לקירור.
הכנת התערובת:
בקערה בינונית מכניסים, קמח, אבקת אפיה, סוכר, סוכר וניל, גרירת תפוז וקורט מלח, מערבבים, מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים.
טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת, מוסיפים 2 כפות מים ומתחילים ללוש עד אשר נקבל בצק קצת דביק. מוסיפים טיפת קמח ולשים.
יוצרים מהבצק גליל בעזרת ידיים רטובות, נקבל גליל באורך של 30 ס"מ ובעובי 6 ס"מ.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהכניס למקרר ל 15 דקות.
לחמם תנור על 170 מעלות, זמן אפייה כ 30 דקות עד הזהבה ולא יותר. להוציא מהתנור
ולצנן כשעה וחצי חובה, כדי שהבצק לא יתפורר.
מניחים את הגליל על קרש חיתוך, לוקחים סכין לחם משוננת ופורסים את הגליל לפרוסות בעובי של 1 ס"מ. מניחים את העוגיות בצפיפות על רשת התנור. מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות, זמן אפייה כ 10 דקות עד שהעוגיות מתייבשות לגמרי.
להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן לגמרי, להכניס לקופסא אטומה לאחר שמתקרר.
העוגיות הטעימות האלה נרשמה להן התלהבות והמון הצלחה.
מאחלת לכם אפייה נעימה וטעימה♥♥♥
========================================================
כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.