רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / ביסקוטי

ביסקוטי

ביסקוטי כאלה טעימים ופריכים! עם אגוזי מלך, אגוזי פקאן, שקדים ואגוזי לוז. לטבול אותם בכוס קפה או קפוצ'ינו ולהרגיש שאנחנו באיטליה

עוגיות ביסקוטי-  באיטלקית פירוש המילה, אפויות פעמיים. הבצק עשיר בסוגי אגוזים ושקדים ובזמן החיתוך מתקבל מראה מקסים! הכי כייף לטבול את הביסקוטי בתוך כוס קפה או קפוצ'ינו ואפילו בכוס תה, להכניס לפה ולהרגיש את העוגייה אט אט נמסה.

מסוג העוגיות שמתחסלות במהירות וזאת בגלל הטעם המעודן והפריכות.

החלטתי לשתף במתכון כדי שגם אתם תהנו בסופ"ש מעוגיות טעימות ומענגות.

מאחלת לכולם סופ"ש נעים ושבת שלום ומבורך♥♥♥ ממני שאוהבת אתכם

 

ביסקוטי בלוג8

 

החומרים להכנת העוגיות

ביסקוטי בלוג2

 

לקלות את הפיצוחים 5 דקות בלבד בתנור חם

ביסקוטי בלוג1

 

בקערה קמח מנופה

ביסקוטי בלוג3

 

להוסיף אבקת אפייה סוכר וסוכר וניל וקורט מלח ולערבב

ביסקוטי בלוג4

 

להוסיף גרירת תפוז ואת כל האגוזים והשקדים ולערבב
להוסיף את הביצים הטרופות ו 2 כפות מים וללוש לבצק דביק

ביסקוטי בלוג5

 

ליצור מהעיסה צורה של ככר לחם בעזרת ידיים רטובות
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולהכניס לתנור לאפייה

ביסקוטי בלוג6

 

הביסקוטי לאחר האפייה לאחר קירור
להניח על קרש חיתוך ולפרוס בעזרת סכין לחם

ביסקוטי בלוג7

 

לאחר שפרסנו את הכיכר – יש להניח את העוגיות על רשת של התנור
להכניס שוב לתנור לאפיה קצרה ולייבוש

ביסקוטי בלוג13

 

מתכון להכנת ביסקוטי

החומרים ל 29-28 עוגיות:

כוס וחצי קמח מנופה כוס מידה (200 גרם)

1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)

חצי כוס סוכר

1 שקית סוכר וניל (10 גרם)

מעט גרירת תפוז (אל תוותרו)

קורט מלח

2 ביצים L גדולות

200 גרם תערובת של אגוזי מלך, פקאנים, אגוזי לוז ושקדים ( לקלות בתנור מחומם 5 דקות)

2 כפות מים

אופן ההכנה:

בתבנית תנור, להניח את כל האגוזים והשקדים, לקלות בתנור שחומם מראש כ – 5 דקות

להוציא מיד מהתנור ולהעביר לצלחת לקירור.

הכנת התערובת:

בקערה בינונית מכניסים, קמח, אבקת אפיה, סוכר, סוכר וניל, גרירת תפוז וקורט מלח, מערבבים, מוסיפים את האגוזים והשקדים ומערבבים.
טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת, מוסיפים 2 כפות מים ומתחילים ללוש עד אשר נקבל בצק קצת דביק. מוסיפים טיפת קמח ולשים.

יוצרים מהבצק גליל בעזרת ידיים רטובות, נקבל גליל באורך של 30 ס"מ ובעובי 6 ס"מ.

להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהכניס למקרר ל 15 דקות.

לחמם תנור על 170 מעלות, זמן אפייה כ 30 דקות עד הזהבה ולא יותר. להוציא מהתנור

ולצנן כשעה וחצי חובה, כדי שהבצק לא יתפורר.

מניחים את הגליל על קרש חיתוך, לוקחים סכין לחם משוננת ופורסים את הגליל לפרוסות בעובי של 1 ס"מ. מניחים את העוגיות בצפיפות על רשת התנור. מכניסים לתנור שחומם מראש על 150 מעלות, זמן אפייה כ 10 דקות עד שהעוגיות מתייבשות לגמרי.

להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן לגמרי, להכניס לקופסא אטומה לאחר שמתקרר.

העוגיות הטעימות האלה נרשמה להן התלהבות והמון הצלחה.

מאחלת לכם אפייה נעימה וטעימה♥♥♥

========================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

ביסקוטי בלוג9

 

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top