רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / כללי / אצבעות שוקולד ופקאן סיני

אצבעות שוקולד ופקאן סיני

אצבעות שוקולד עם תחתית של פקאן סיני, מתכון שוקולדי ומושחת, הכי מתאים ליום האהבה

לכבוד חג האהבה♥♥♥ החלטתי לשתף אתכם במתכון להכנת אצבעות שוקולד מושחתים.
תשאלו מה ההפתעה? אגוזי הפקאן הסיני שיוצרים לנו את הקראנצ'יות בתחתית.

הכי יפה להכין או לתת מתנה לכל מי שאתם אוהבים באמת!

המתכון הנפלא והטעים הועבר מהבלוג הקודם שלי! חבל שהמתכונים יישכבו שם בלי להעביר אותם לבלוג העכשווי.

חברים יקרים! מאחלת לכם יום אהבה הכי טעים ושוקולדי שיש! אז תכינו ותפתיעו אותי בתמונות שלכם!

ממני שאוהבת לשמח אתכם♥

 

DSC_0055

 

החומרים להכנת התחתית והגנאש
המסת השוקולד

במעבד מזון לטחון את הפקאן סיני לפירורים

הכנסת פירורי הפקאן לקערה
הוספת השוקולד המומס  -הוספת חצי מיכל של ממרח קרם קקאו ואגוזים

לטחון את השקדים המולבנים
להוסיף לתערובת השוקולד והפקאן ולערבב

 

להכין תבנית מרובעת בינונית עד קטנה ובתחתיתה נייר אפיה מעט משומן

להעביר את התערובת לתבנית ולשטח בצורה שווה
להכניס למקפיא עד להכנת הגנאש

בקערה לשבור את השוקולד לריבועים
להוסיף את השמנת המתוקה שהגיעה לסף רתיחה

להתחיל לטרוף מבפנים כלפי חוץ
נקבל שוקולד מבריק וחלק

למזוג את הגנאש שוקולד על תחתית הפקאן בזהירות
לשטח את השוקולד באופן שווה ולהכניס למקפיא

לאחר ההוצאה מהמקפיא וקילוף הנייר
להרטיב סכין עם מים חמים לנגב ולחתוך לאצבעות

 

מתכון להכנת אצבעות שוקולד ופקאן סיני

החומרים לתחתית הפקאן:

100 גרם שוקולד מריר

1 שקית פקאן סיני מסוכר (לטחון היטב)200 גרם

1 שקית של שקדים מולבנים (100 גרם) טחונים

 

אופן ההכנה:

במיקרוגל ממיסים 100 גרם שוקולד ומערבבים , מוסיפים חצי מיכל של ממרח קרם קקאו ואגוזים מערבבים, מוסיפים את הפקאנים הגרוסים ושוב מערבבים, לבסוף להוסיף את השקדים הטחונים ולערבב.

בתבנית בינונית – קטנה מרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות, לשטח את כל תערובת השוקולד והפקאן

להכניס את התבנית למקפיא, בערך לשעה .

 

חומרים לגנאש שוקולד מריר:

200 גרם שוקולד מריר שבור לריבועים

1 מיכל שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה:

בקערה להכניס את השוקולד השבור.

בסיר קטן לחמם את השמנת מתוקה לסף רתיחה, למזוג מעל השוקולד
לחכות כדקה ולטרוף מבפנים כלפי חוץ עד לקבלת שוקולד מבריק ללא גושים.

להוציא את התבנית מהמקפיא,  ליצוק את תערובת הגנאש על התחתית בזהירות

לשטח את השוקולד באופן שווה, להכניס להקפאה לפחות ל 4-5 שעות או ליממה.

לחיתוך:

יש לטבול את הסכין במים רותחים ולנגב טיפה עם נייר סופג ולחתוך לאצבעות.

 

מתכון של שוקולד בהחלט מענג ורך מצד אחד – ומצד שני קרנצ'י ומתפצפץ.

 

אפשר לרשום תגובות , אשמח מאוד להתרשם מדעתכם!!

היו ברוכים בבואכם ובצאתכם!

=====================================================================================

קוראי היקרים ♥ מזמינה אתכם להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהתעדכן בנושאי אפייה, בישול ומה שביניהם. אל תשכחו להירשם כאן כדי לקבל עדכון ישירות למייל שלכם על כל מתכון חדש שיעלה לבלוג.

כמובן אשמח לראות ולקרוא את התגובות והלייקים.

DSC_0057

יהודית כהן מורחיים
שלום, שמי יהודית. האהבה הגדולה שלי היא המטבח. אני פה בשביל לשתף את כל מי שרוצה בניסיון העשיר שלי באפיית עוגות על כל סוגיהן ובבישול ביתי. אני כאן בשבילכם, כמובן שאשמח ללמוד גם מכם. כולם מוזמנים לשתף בסודות האפייה והבישול שלהם.
יהודית כהן מורחיים

מתכונים אחרונים מאת יהודית כהן מורחיים (צפו בכולם...)

השאר תגובה

Scroll To Top